ΝΔ για Λατινοπούλου: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της που προκάλεσαν σάλο στα social media αλλά έφεραν και την αντίδραση της ίδιας της παρουσιάστριας του MEGA, το κυβερνών κόμμα «τελειώνει» κάθε σχέση με την πρώην πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης – «Δεν έχει κανένα αξίωμα στο κόμμα», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας

Ο σάλος που ξέσπασε -για ακόμη μία φορά- με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τώρα για δημοσίευμα σχετικά με την εμφάνιση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα, έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπάρξει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

«Προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία»

Όλα ξεκίνησαν όταν με νέα ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε αυτήν την φορά, στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την… «λάθος πρότυπο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει  άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία. Και σχολιάζει, προκαλώντας -αν μη τι άλλο- αίσθηση,  πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραφε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

«Διχάστηκε» το Twitter

Αν και το κοινό δεν φαίνεται να τη «συμπαθεί» ιδιαίτερα και το δείχνει ξεκάθαρα κάθε φορά που εκφράζει την άποψή της δημόσια, αυτή τη φορά με την συγκεκριμένη ανάρτηση, διχάστηκε. Στο Twitter παρουσιάζονται και οι δύο πλευρές, με κάποιους χρήστες να την καταδικάζουν για «ρατσισμό και χονδροφοβία» και άλλους να της δίνουν -για πρώτη φορά ίσως- δίκιο.

Κάποιοι επισημαίνουν μάλιστα, πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έκανε μπούλινγκ στη Δανάη Μπάρκα, απλά τόνισε πως δεν πρέπει να προβάλλεται ως.. υγιές πρότυπο. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ