Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΠαραμένει για 111 μέρες άταφη στο Αττικό Νοσοκομείο

Παραμένει για 111 μέρες άταφη στο Αττικό Νοσοκομείο

Μια απίστευτη καταγγελία, η οποία ενδέχεται να έχει και πολύ σημαντικές ιατρικές προεκτάσεις σύμφωνα με τον νομικό που έχει αναλάβει την υπόθεση, φέρνει στο φως το zougla.gr. Σε αυτή ο γιος ενός ζευγαριού, που έχασαν τη ζωή τους με διαφορά λίγων ημερών στο Nοσοκομείο Αττικόν ενώ εισήχθησαν ως θετικοί στον Covid-19, αναφέρει ότι «υπάρχει απόπειρα συγκάλυψης των πραγματικών αιτιών θανάτων» και κατηγορεί τους γιατρούς «τουλάχιστον» για εγκληματική αμέλεια.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο ίδιος στην καταγγελία, η νεκρή μητέρα του βρίσκεται στο ψυγείο του νοσοκομείου για 111 ημέρες, καθώς «οι γιατροί αρνούνται να της κάνουν νεκροψία»! Ο λόγος, όπως θεωρεί ο καταγγέλλων, είναι η «αλλοίωση» των κρίσιμων αυτών στοιχείων που θα καταδείκνυαν ότι η αιτία θανάτου της μητέρας του είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τον κορωνοϊό…

Ο Στράτος Ψυχογυιός, με τη σύζυγό του Βίκη Μπάδα, περιγράφει στον φακό του zougla.gr τον Γολγοθά που πέρασε λίγο πριν από το καλοκαίρι, όταν, «από το πουθενά», και οι δύο γονείς του βρέθηκαν νοσηλευόμενοι και στη συνέχεια διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο Αττικόν. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους τους… Ο πατέρας του μάλιστα εισήχθη… από λανθασμένη θερμομέτρηση!

Όπως προσθέτει, η κατάσταση της υγείας των γονέων του χειροτέρεψε χωρίς ουσιαστικό λόγο μέσα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο. Επίσης τονίζει ότι δεν λάμβαναν ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του από τους γιατρούς την ενημέρωση που θα έπρεπε σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο ασθενών, ενώ οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τους διασωλήνωσαν χωρίς να αιτιολογήσουν επαρκώς την απόφασή τους. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, από τα αίτια θανάτου του πατέρα του «αφαιρέθηκε ο Covid-19»! 

Για τη μητέρα αναμένεται να γίνει η νεκροψία -όπως ζήτησαν οι συγγενείς-, ωστόσο «κάποιος την εμποδίζει» επί 111 ημέρες, όπως αναφέρει ο κ. Ψυχογυιός!

Το πιστοποιητικό θανάτου της μητέρας:

«Αν ήταν απλή κωλυσιεργία, θα ήμουν ικανοποιημένος με μια παραίτηση. Όμως, αν υπάρχει δόλος, περιμένω μια φυλάκιση για το γεγονός ότι η μητέρα μου είναι επί 111 ημέρες στο ψυγείο του “Αττικόν”» αναφέρει ο Στράτος Ψυχογυιός…

Η θέση του «Αττικόν»

Το zougla.gr επικοινώνησε με το Νοσοκομείο Αττικόν και έπειτα από λίγες ημέρες αναμονής, από την πλευρά της διοίκησης, μας απάντησαν ότι η σορός της γυναίκας παραμένει στα ψυγεία του νοσοκομείου επί 111 ημέρες διότι «δεν έχουν λάβει εντολή από τον εισαγγελέα για τη διεξαγωγή της νεκροψίας». Οι συγγενείς φυσικά, εν αναμονή του αιτήματός τους, δεν έχουν δώσει ούτε εξουσιοδότηση για την παραλαβή της σορού προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Ως εκ τούτου, όπως φαίνεται, το θέμα «κολλάει» στον εισαγγελέα και στην ανεξήγητη αυτή καθυστέρηση. 

Η θέση του δικηγόρου Νικόλαου Αντωνιάδη

Τη νομική εκπροσώπηση του Στράτου Ψυχογυιού έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος Νικόλαος Αντωνιάδης. Στον φακό του zougla.gr εξηγεί ότι από τον σχετικό φάκελο ασθενούς «εκλείπουν κρίσιμα στοιχεία που να δικαιολογούν τη διασωλήνωση», ενώ αναφέρει άλλες παρατυπίες: «Το λογικό θα ήταν το νοσοκομείο να συμφωνήσει με το αίτημα της οικογένειας να γίνει νεκροψία, ώστε να μην υπάρχουν “σκιές”. Όμως δεν το κάνει και αντιδρά σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις».

Ο δικηγόρος εξηγεί ότι έχει αναλάβει πολλές τέτοιες «μυστήριες» περιπτώσεις με αιτήματα για νεκροψίες που δεν γίνονται δεκτά ή καθυστερούν. «Οι μικροβιακές λοιμώξεις σκοτώνουν τους ασθενείς σε σκοπίμως παρατεταμένες νοσηλείες» ισχυρίζεται ο Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος επικαλείται και συνομιλίες του με τους ασθενείς την ώρα της διασωλήνωσης. 

Παράλληλα, ο δικηγόρος περιγράφει και μια πολυσέλιδη -3.000- μήνυση που υπέβαλε το καλοκαίρι προς τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της ΓΑΔΑ, καθώς ο ίδιος δεν διστάζει να κάνει λόγο για «δολοφονίες», για ορισμένες περιπτώσεις που του έχουν καταγγελθεί, σχετικά με ασθενείς Covid-19 που έχουν αποβιώσει. Κάνει λόγο τέλος για το «πρωτόκολλο της απάτης», το «πρωτόκολλο θανάτου» που ακολουθούν συγκεκριμένοι γιατροί, ώστε να οδηγηθούμε στο «πρωτόκολλο υποχρεωτικού εμβολιασμού»… Αναφέρει, δε, ότι σε πολλές περιπτώσεις θανάτων ή ξαφνικών σοβαρών ασθενειών πλέον «αφαιρείται» από τον ιατρικό φάκελο ο εμβολιασμός κατά του Covid-19, αν και εφόσον είχε υποβληθεί σε αυτόν ο ασθενής ή ο θανόντας…

Πηγή:zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ