Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΘέλετε να κόψετε το κάπνισμα αλλά δεν ξέρετε ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο να...

Θέλετε να κόψετε το κάπνισμα αλλά δεν ξέρετε ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο να διαλέξετε;

Η κορυφαία εταιρία υγρών αναπλήρωσης “Halo” σας έχει την λύση με μια συσκευή μιας χρήσης που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες καπνιστές. Το Halo Vice με τιμή μόλις 4,95 € ανά τεμάχιο.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο VICE είναι μια έξυπνη επιλογή για τους καπνιστές που θέλουν να απαλλαγούν οριστικά από το συμβατικό κάπνισμα. Η τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου Halo Vice είναι ιδιαίτερα προσιτή για όλους και διαθέσιμη σε παραπάνω από 450 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Το Vice σχεδιάστηκε για νέους ατμιστές που αναζητούν κορυφαία απόδοση και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις όπως άλλες συσκευές ατμίσματος και απαλλάσσει από οποιαδήποτε διαδικασία φόρτισης ή αναπλήρωσης. Προσφέροντας  πραγματική απόλαυση και ικανοποίηση στο σωστό επίπεδο νικοτίνης.

Η συσκευή είναι αυτόματη, απλή και μικρότερη από ένα USB. Eνεργοποιείται με την εισπνοή και απενεργοποιείται αυτόματα.

Είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές γεύσεις: Το Tribeca που είναι καπνική γεύση με επίγευση καραμέλας και το SubZero που είναι δροσερή γεύση μενθόλης.

Με το Halo Vice τώρα μπορούν να δοκιμάσουν όλοι το άτμισμα και να κάνουν το επόμενο βήμα. Που θα τους οδηγήσει στην απαλλαγή από το βλαβερό κάπνισμα.  Το άτμισμα δεν κοστίζει, παρά μόνο βελτιώνει την υγεία μας σε σύγκριση με το τσιγάρο!

Στο Gainesville της Florida, μέσα στην υπερσύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής της Halo, μεγέθους 100.000 τετραγωνικών ποδιών. Η φόρμουλα παρασκευάζεται από εκπαιδευμένους χημικούς χρησιμοποιώντας εξοπλισμό ακριβείας για την ανάμιξη και το γέμισμα.

Όλα τα υψηλών απαιτήσεων υγρά αναπλήρωσης ετοιμάζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες ορθές πρακτικές παρασκευής (cGMP).

Στη συνέχεια δίνεται χρόνος στο υγρό για τη σωστή απόσταξη. Η εκχύλιση είναι ζωτικής σημασίας για τη γεύση και την ποιότητα του υγρού αναπλήρωσης.

Επιτρέπει σε όλα τα συστατικά να αναμειχθούν και να δέσουν σωστά. Κάτι που με τη σειρά του παρέχει την καλύτερη δυνατή γεύση.

Ένα υγρό αναπλήρωσης που αναμιγνύεται επί τόπου, ακριβώς μπροστά σας όπως εφαρμόζεται από πολλά καταστήματα και κατασκευαστές ατμιστικών ειδών. Δεν θα έχει την ίδια γεύση σε μια εβδομάδα όπως εκείνη τη στιγμή.

Αυτό συμβαίνει επειδή ξεκινά η ωρίμανση του υγρού. Τα ανωτέρας ποιότητας υγρά αναπλήρωσης της Halo, που παράγονται στη Αμερική, έχουν ήδη ωριμάσει τη στιγμή που ανοίγετε τη συσκευή. Και δεν χρειάζεται αναμονή.

Άρθρο από https://www.replacesmoke.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ