Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΒάνα Μπάρμπα vs Αλέξη Γεωργούλη: Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει

Βάνα Μπάρμπα vs Αλέξη Γεωργούλη: Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν το πρωί της Δευτέρας η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη και για το γεγονός πως παρόλο που είναι ευρωβουλευτής, παρουσιάζει και τηλεπαιχνίδι. Άλλωστε, η ηθοποιός είχε και πάλι ξεσπάσει εναντίον του συναδέλφου της γι’ αυτό.

«Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που είπα γιατί πιστεύω ότι έχω δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο παιδί και συμπαθέστατο. Με ενοχλεί η διπλοθεσία. Δεν μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος πεινάει και οι καλλιτέχνες, δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες. Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει, κιόλας. Δεν είναι η δουλειά του… Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του… Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις…», είπε έξαλλη.

Και πρόσθεσε: «Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι ηθοποιοί δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι στο τηλεπαιχνίδι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Είναι απαράδεκτο. Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο».      

πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ