Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα

0
23
faragi nedas 1060x400w

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή της Νέδας, στα σύνορα των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας, αφού δύο άνδρες, πατέρας και γιος φέρεται να έπεσαν σε χαράδρα και να έχουν εγκλωβιστεί σε ιδιαίτερα δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί για πεζοπορία κοντά στο φαράγγι της Νέδας, γνωστό για τη φυσική του ομορφιά αλλά και την απαιτητικότητα του εδάφους. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και άνδρες της Αστυνομίας για την υποστήριξη της επιχείρησης. Επί τόπου σπεύδει επίσης μονάδα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φαράγγι της Νέδας, αν και αποτελεί πόλο έλξης για φυσιολάτρες και περιηγητές, έχει κατά καιρούς δημιουργήσει παρόμοιες καταστάσεις, γεγονός που καθιστά αναγκαία την αυξημένη προσοχή και τη σωστή προετοιμασία πριν από κάθε επίσκεψη.

Πηγή:http://parapolitika.grhttps://www.parapolitika.gr/ellada/article/1553284/sunagermos-sti-neda-pateras-kai-gios-epesan-se-haradra/