Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: “Ενώθηκαν οι ηττημένοι...

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: “Ενώθηκαν οι ηττημένοι για να αλλάξουν τα φώτα στον τόπο…”

-Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος

«Μόλις δεχθήκαμε την ένωση των δυνάμεων των δύο ηττημένων συνδυασμών της πρώτης Κυριακής.

Το προηγούμενο διάστημα απευθυνθήκαμε πέντε συνδυασμοί στο λαό του δήμου της Ήλιδας, εκθέτοντας προγράμματα και απόψεις. Είναι πολύ νωπό ακόμα αυτό που είδαμε μόλις πριν από μία εβδομάδα, αλλά στη δική μου μνήμη είναι νωπές και οι τοποθετήσεις του κυρίου Παπαδάκου απέναντι στον κύριο Χριστοδουλόπουλο και τον συνδυασμό του.

Τώρα το πώς τα βρήκαν και τι βρήκαν και τι θα υλοποιήσουν και τι θα αλλάξουν στον τόπο, είναι κάτι που δεν το ξέρω.

Αυτό που γνωρίζω όμως καιθέλω να ενημερώσω και τον κόσμο της πόλης και του δήμου για να γνωρίζει, είναιότι θα του αλλάξουν τα φώτα του τόπου.

Γι’ αυτό, ο κάθε δημότης και η κάθε δημότισσα πρέπεινα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά την ερχόμενη Κυριακή πριν βάλει στο φάκελο το ψηφοδέλτιο και το ρίξει στην κάλπη.

Είπαμε πολλές φορές και αναλύσαμε την πενταετία Χριστοδουλόπουλου. Την χαρακτηρίσαμε με «χειμερία νάρκη». Έκανα λάθος, σε«χειμερία νάρκη» κοιμάσαι και ξυπνάς για να βρεις μία κατάσταση όπως την άφησες. Αυτοί κατέστρεψαν, αυτοί έχασαν χρήματα, αυτοί κατέστρεψαν δομές, δημιούργησαν θέματα στην πόλη και στο δήμο και ο λαός άμεσα τους ξήλωσε και τους τοποθέτησε στην αντιπολίτευση. Δεν πιστεύω αυτός ο λαός, που έχει και ωριμότητα και μνήμη, ότι θα επαναλάβει το ίδιο λάθος.

Διότι στην ιστορία τα λάθη όταν επαναλαμβάνονται είναι τραγέλαφος, είναι κωμικά και τραγικά. Δεν θα επαναληφθούν τέτοιες στιγμές και σε αυτό θα φροντίσουμε και εμείς για να μην γίνουν.

Θέλω να πω κάτι τελευταίο σε αυτούς τους οποίους συνέπραξαν, ενώθηκαν, συμμάχησαν, όποιο όρο και εάν χρησιμοποιούν . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.Μάλλον ο κύριος Παπαδάκος, που του αρέσει κρατάει μία γκλίτσα, έχει θεωρήσει τους ανθρώπους ως πρόβατα. Έτσι και αλλιώς η προσφιλής του έκφραση είναι ‘τα βόδια του Αβραμίδη’. Οι άνθρωποι ούτε πρόβατα είναι, ούτε βόδια του Αβραμίδη και γι’ αυτό κύριε Παπαδάκο θα τιμωρηθείτε αυστηρά την ερχόμενη Κυριακή έτσι όπως τοποθετείτε και θέλετε να ποδηγετήσετε τους ανθρώπους.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΕ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ