ΗΛΙΔΑ συμμαχία για το αύριο: Όταν δεν έχεις δικά σου έργα, «βαπτίζεις» δικά σου τα έργα των άλλων…

91

– Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΩΣ ΤΟ 2019, ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ «ΕΡΓΑ ΛΥΜΠΕΡΗ»…

– ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΑ «ΕΡΓΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ», ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ;;;

Δηλώνει «Πρωταθλητής στα έργα» στο Νομό Ηλείας, ξεχνώντας όμως να πει στους δημότες την Αλήθεια.

Ότι από τη λίστα των έργων, η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι «έργα Χριστοδουλόπουλου», δηλαδή έργα που οραματίστηκε, ενέταξε, χρηματοδότησε και ωρίμασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Σε αυτή τη λίστα, ο απερχόμενος Δήμαρχος παρουσιάζει πλήθος έργων ως δικά του, παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη για ακόμα μια φορά, με σκοπό να τονώσει το ηθικό της παράταξής του και να παρουσιάσει «έργο» για τη χαμένη τετραετία του, σε μία απέλπιδα προσπάθεια, μήπως για ακόμα μία φορά κοροϊδέψει τους δημότες!

Στην πολιτική όμως, κύριε Δήμαρχε, θα πρέπει να δίνεις συγχαρητήρια και στον «αντίπαλο» και να αναγνωρίζεις το έργο του!!!

Μάλλον δεν έχετε συναίσθηση του καθήκοντος και ανάλογες αρχές πολιτικού πολιτισμού!!!

Ο Δήμος έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και δεν είναι ούτε κληρονομιά, ούτε σπίτι ΚΑΝΕΝΟΣ μας!!!

Εμείς και ολοκληρώσαμε δικά σας ελαττωματικά έργα για το καλό του Δήμου μας και σας δώσαμε συγχαρητήρια!!!

Εμείς, οραματιστήκαμε, μελετήσαμε, διεκδικήσαμε, εντάξαμε σε προγράμματα, χρηματοδοτήσαμε και δημοπρατήσαμε έργα πλέον των 60 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία σας αφήσαμε ως παρακαταθήκη και εσείς τώρα προσπαθείτε να καπηλευτείτε!!!

Μιλάτε για 40 εκατομμύρια ευρώ δημοπρατήσεις σε μία τετραετία, όταν αυτά μπορούσαν να έχουν δημοπρατηθεί στην αρχή της θητείας σας και σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί ή να βρίσκονται στην τελική φάση υλοποίησης.

Όμως, η ανικανότητά της και ο φόβος μήπως η κοινωνία σας πει ότι εκτελείτε «έργα Χριστοδουλόπουλου», σας οδήγησε σε κωλυσιεργία τεσσάρων ετών, προκειμένου να τα παρουσιάσετε στην επόμενη πενταετία ως έργα δικά σας!!!

Ο κόσμος όμως δεν ξεχνά, όσο και να προσπαθείτε να τον πλανέψετε και να τον παραπληροφορήσετε!!!

Δεν θα σας κάνει το χατίρι και θα σας οδηγήσει στην έξοδο, από την πρώτη κιόλας Κυριακή των εκλογών!!!

Παρουσιάζετε το σχέδιο που ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε για την πλατεία Ανεμομύλου και την Καραμαλού ως δικό σας, ξεχνώντας ότι σας το παραδώσαμε προς εκτέλεση το 2019 και θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι δύο πλατείες, το 2021!!!

Και αφού τέσσερα χρόνια δεν κάνατε τίποτα για να τις κατασκευάσετε, σήμερα έρχεστε και τις… τάζετε και πάλι από την αρχή!!!

Σε αντίθεση με εσάς, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ το Σεπτέμβριο του 2018 εγκαινιάσαμε τον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας, παρουσία του τότε προέδρου της Δημοκρατίας, αποδώσαμε τα εύσημα τόσο στην προηγούμενη δημοτική αρχή που ξεκίνησε το έργο, αν και το είχαμε παραλάβει σε εντελώς πρώιμο στάδιο εργασιών και προβληματικό, όσο και στον Κώστα Τζαβάρα που ως υπουργός πολιτισμού ενέκρινε τη μελέτη και χρηματοδότησε τις εργασίες.

Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός, να αποδέχεσαι την πραγματικότητα και ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Αυτό θέλουμε να επαναφέρουμε στο δήμο μας, διότι ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, αλλά για τους δημότες!!!

Για πείτε μας εν τέλει:

– ΓΙΑΤΙ χρόνια τώρα δεν ξεκινήσατε τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και τα αναδείξατε τώρα προεκλογικά, με κίνδυνο μάλιστα πολλά εξ αυτών να χαθούν οι χρηματοδοτήσεις  λόγω καθυστερήσεων;;;

– ΓΙΑΤΙ δεν συνδέσατε το δίκτυο πόλης με την έτοιμη δεξαμενή στο Γεράκι, με αποτέλεσμα να μείνει η πόλη για πρώτη φορά στην ιστορία της τέσσερις μέρες χωρίς νερό;;;

– ΓΙΑΤΙ δεν έχετε προχωρήσει τις διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Αμαλιάδας, ώριμο έργο από το 2019;;;

– ΓΙΑΤΙ δεν προχωρήσατε την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, αφήνοντας το σε άθλια κατάσταση χωρίς να μπορούν οι ομάδες του Δήμου μας να το χρησιμοποιούν;;;

– ΓΙΑΤΙ δεν προχωρήσατε στην έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση των πλατειών Ανεμόμυλου και Καραμαλούς;;;

– ΓΙΑΤΙ δεν προχωρήσατε στη δημιουργία θέσεων στάθμευσης, προκειμένου να διευκολύνετε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας;;;

– ΓΙΑΤΙ εγκαταλείψατε τις τοπικές μας κοινότητες, οι οποίες έχουν ερημώσει, πληρώνοντας την απραξία σας;;;

– ΓΙΑΤΙ δεν έχετε καμία πρόβλεψη για τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ και κανένα έργο για την προσβασιμότητα αυτών σε δημόσιες υπηρεσίες;;;

Τα «ΓΙΑΤΙ» είναι πολλά και αναπάντητα, αλλά θα τα κρίνουν οι πολίτες στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κουραστήκαμε να ζούμε σε μία πόλη που συνεχώς χάνει κεκτημένα και πορεύεται με την «ΟΠΙΣΘΕΝ»!!!