Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλεία  Νέες υποψηφιότητες στην παράταξη Παπαδάκου

  Νέες υποψηφιότητες στην παράταξη Παπαδάκου

Νέα πρόσωπα ανακοινώνει με την παράταξή του «Ήλιδα 36» ο Ανδρέας Παπαδάκος, αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία του καθώς το σύνολο του συνδυασμού του αποτελείται κυρίως από νέα και άφθαρτα πρόσωπα από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, τόσο από την Αμαλιάδα, όσο και από τις Κοινότητες.

Ο ίδιος πιστεύει πως μόνο με νέα  μυαλά και φρέσκιες ιδέες θα έρθει η αλλαγή, και πως όλοι οι προηγούμενοι, ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν.

Ανδρέας Κάντζιος

Ο Ανδρέας Κάντζιος είναι από την Εφύρα και γνωρίζει πολύ καλά τα χρόνια προβλήματα της Πηνείας. Έτσι αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου.

 Ο ίδιος επισημαίνει «εδώ και τόσα χρόνια εκλέγουμε διαρκώς τους ίδιους και τους ίδιους και όλα τα προβλήματα χειροτερεύουν. Ο κ. Παπαδάκος έχει λόγο και ότι λέει το κάνει πράξη. Με όλους στην Πηνεία λέμε ότι μόνο αυτός θα μας βελτιώσει την καθημερινότητα, την υγεία και θα μας προσφέρει αυτά που θέλουμε για να νιώσουμε κι εμείς ασφαλείς. Οι προηγούμενοι τελείωσαν πολιτικά».

Παναγιώτα Τσαγρή

Με καταγωγή από το Γεράκι η Παναγιώτα Τσαγρή εμπιστεύεται τον Ανδρέα Παπαδάκο στις εκλογές του Οκτωβρίου και μαζί του διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο της. Η ίδια επισημαίνει «οι προηγούμενοι απαξίωσαν ιδιαίτερα τις κοινότητες και μόνο προεκλογικά μας θυμούνται. Ο κ. Παπαδάκος είναι η μοναδική  ελπίδα για τον τόπο»

Ελένη Τζαβάρα

Η Ελένη Τζαβάρα κατάγεται από το Χάβαρι και είναι πολύτεκνη μητέρα. Γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες και τα προβλήματα του δήμου και αγωνιά για το μέλλον των παιδιών της και του τόπου.
Η ίδια αναφέρει «Είναι μεγάλη η τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδάκου, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που αγαπά τον τόπο του. Απόδειξη αποτελούν οι δωρεές στο νοσοκομείο μας, σε συλλόγους, η βοήθεια σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη κ.α. Είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας και αυτό ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει, ώστε να αποκτήσουμε έναν καλύτερο δήμο για τα παιδιά μας και εμάς».

Γιάννης Μπάκος

Και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπάκος στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου. Με σύγχρονες ιδέες και έχοντας συνειδητοποιήσει το τέλμα που έχει οδηγηθεί ο δήμος, συντάσσεται μαζί του και με κοινή πορεία μάχεται και ελπίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τη νέα γενιά.

Ανδρέας  Ρηγόπουλος

Με καταγωγή από το Περιστέρι ο Ανδρέας Ρηγόπουλος ανήκει πλέον στο ψηφοδέλτιο νίκης του Ανδρέα Παπαδάκου. Ως αγρότης που είναι γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του κλάδου του και όλων των κοινοτήτων. Ο ίδιος αναφέρει «αισθάνομαι ντροπή που τώρα προεκλογικά προσπαθούν να φτιάξουν έργα αυτοί που τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για τους αγρότες και τη νέα γενιά. Έχουμε περιουσία και δυστυχώς δεν μπορούμε ούτε να πάμε, λόγω της κακής αγροτικής οδοποιίες. Μόνο ο κ. Παπαδάκος μπορεί να δώσει λύσεις».

Σάκης Παπαπανάγος

Και ο Σάκης Παπαπανάγος ανήκει πλέον στο ψηφοδέλτιο νίκης του Ανδρέα Παπαδάκου διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο Ήλιδας. Ο κ. Παπαπανάγος είναι Τραπεζικός Υπάλληλος και τόσο από τις επαγγελματικές, όσο και από τις κοινωνικές του επαφές, έχει συνειδητοποιήσει πολύ καλά τα τεράστια προβλήματα του δήμου, τα οποία τα τελευταία 10 χρόνια έχουν διογκωθεί. Στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου διέκρινε το όραμα και την διάθεση για δημιουργία και την ανάπτυξη του δήμου.

Αντώνης Σκουτέρης

Ο ιδιωτικός υπάλληλος από το Σώστι Αντώνης Σκουτέρης, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ανδρέα Παπαδάκο και από κοινού στοχεύουν να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών. Ο κ. Σκουτέρης εισπράττει καθημερινά την αγανάκτηση των πολιτών από τις ψεύτικες υποσχέσεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών και στο πρόσωπο του κ. Παπαδάκου διακρίνει τον άνθρωπο που θα φέρει την αλλαγή.

 Ελένη Ηλιοπούλου

Στο πλευρό του Ανδρέα Παπαδάκου και η Ελένη Ηλιοπούλου, υπεύθυνη Οργάνωσης και Ανάπτυξης Δικτύου Απασχόλησης Παιδιών.

Γνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του κ. Παπαδάκου στον τόπο η κ. Ηλιοπούλου αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του και να διεκδικήσει μαζί με την παράταξη «Ήλιδα 36», ένα καλύτερο αύριο για την Αμαλιάδα και όλες τις κοινότητες. Η κορόιδα που έχει υποστεί τόσα χρόναι ηΑμαλιάδα και οι κοινότητες πρέπει να σταματήσει, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χαράλαμπος Αποστολόπουλος

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και ο Χαράλαμπος Αποστολόπουλος, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς στον τόπο, ο οποίος κατάγεται από το Μαζαράκι.
Ο κ. Αποστολόπουλος ασχολείται με αγροτικές και οικοδομικές εργασίες και όπως είναι φυσικό ξέρει καλά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνο το Μαζαράκι αλλά και ολόκληρη η περιοχή.
Προβλήματα, που αντί να βελτιώνονται αυτά πολλαπλασιάζονται και διογκώνονται, καθώς όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την ευρύτερη περιοχή της Πηνείας.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ