Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική Επικαιρότητα Συντάσσεται με τη Συμμαχία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στην Πηνεία, ο Αναστάσιος Γαλάνης

 Συντάσσεται με τη Συμμαχία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στην Πηνεία, ο Αναστάσιος Γαλάνης

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

«Άνεμο» ανανέωσης και «φρεσκάδας» φέρνει στον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το αύριο» του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου μια ακόμα υποψηφιότητα νέου ανθρώπου, αυτή του Αναστάσιου Γαλάνη στην Πηνεία.

Ο Αναστάσιος Γαλάνης, στα 22 του μόλις χρόνια, είναι ένας από τους νεαρότερους υποψήφιους του ψηφοδελτίου «Νίκης» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου. Η αγάπη του όμως για την Πηνεία και την ιδιαίτερη πατρίδα του το Σκλίβα, όπου διαμένει και προσπαθεί να στήσει τη ζωή του, είναι πολύ μεγάλη.

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό Νίκης που έχει δημιουργήσει, με καταξιωμένους και ικανούς ανθρώπους στο σύνολο του Δήμου. Ως νέος άνθρωπος προτείνω σε όλους τους νέους να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση, να πάρουμε το μέλλον του τόπου στα χέρια μας».

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά μας νέοι και δραστήριοι άνθρωποι όπως τον Αναστάσιο Γαλάνη να εντάσσονται στον συνδυασμό μας και να ρίχνονται στη «μάχη» των εκλογών για να αλλάξουν τον τόπο τους. Τον καλωσορίζουμε και είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ