Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΔήλωση Δημήτρη Μεσσαλά: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον  συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ...

Δήλωση Δημήτρη Μεσσαλά: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον  συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

      Όπως είναι ευρέως γνωστό αποτέλεσα βασικό στέλεχος ,επί πολλά έτη, της δημοτικής παράταξης « ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» με επικεφαλής τον  Γαβρίλη Λιατσή αλλά και  ιδρυτικό στέλεχος της νέας Δημοτικής παράταξης « ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με επικεφαλής τον Σπύρο Κων. Λιατσή , με σκοπό την διεκδίκηση της νίκης  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023  .

     Παρά την αποδεδειγμένη   καθυστέρηση στην ανακοίνωση της καθόδου της παρατάξεως στις δημοτικές εκλογές , τόσο πριν όσο και μετά την ανακοίνωση , με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι και σήμερα και με προσωπικό κόστος ,συνέβαλλα  τόσο στην δημιουργία των προϋποθέσεων καθόδου αυτής όσο και στην επιδίωξη κατάρτισης ενός αξιόλογου & αξιόμαχου  ψηφοδελτίου , που θα μπορούσε με δυναμική να διεκδικήσει την νίκη στις δημοτικές εκλογές .  

     Όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφιλοχώρησαν εντός της παρατάξεως πρόσωπα , καταστάσεις και ανυπόστατες φήμες   τα οποία δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν  με την έως και σήμερα αυτοδιοικητική μου πορεία και την αυταπόδεικτη τεράστια προσφορά και προσήλωση μου στην παράταξη  .

      Επειδή έχω μάθει να αγωνίζομαι και να προσπαθώ    για το κοινό καλό , χωρίς τυμπανοκρουσίες και προσωπικές φιλοδοξίες .  Και όποτε   απαιτήθηκε ,  αποχώρησα με αξιοπρέπεια & χωρίς «θόρυβο» .

    Τα αδιαπραγμάτευτα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μου   και  η πολύχρονη αυτοδιοικητική μου εμπειρία , ως  δημοτικός σύμβουλος επί τρεις διαδοχικές  θητείες , ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  για 5 έτη , ως Αντιδήμαρχος για 2 έτη ( Παιδείας  & Δια Βίου Μάθησης , Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών , ως Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών για 4 έτη   και ως πρόεδρος  και μέλος  πολλών επιτροπών του Δήμου ,  δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της παράταξης   .

      Σεβόμενος την μακροχρόνια  παρουσία μου σε μια ιστορική παράταξη και στην εξέλιξη της , τον επικεφαλής Σπύρο Κων. Λιατσή ,  ο οποίος μπορεί  να αποτελέσει σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο του τόπου μας  και τους έως και σήμερα εξαιρετικούς συναγωνιστές μου ,ευχόμενος σε όλους κάθε επιτυχία και  κυρίως τους συνδημότες μου που τόσα χρόνια με οδηγούσαν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου ,  χωρίς περαιτέρω λόγια  , ΔΗΛΩΝΩ ότι δεν θα είμαι υποψήφιος με τον  συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» .

     ΟΦΕΙΛΩ τέλος να ΔΗΛΩΣΩ   ΠΑΡΩΝ   σε κάθε   προσπάθεια  που θα οδηγήσει τον Δήμο μας στο δρόμο της ανάπτυξης , της προόδου και  της  αξιοπρέπειας .   

Μεσσαλάς Διον. Δημήτριος

Δικηγόρος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος           

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ