Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία!»

Τον Μάιο του 2019 τέθηκε στους συνδημότες μας το ερώτημα: Τι είδους πορεία θέλουν να ακολουθήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Δήμος τους;

Η απάντηση που έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας ήταν ξεκάθαρη: Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα ακολουθήσει Νέα Πορεία!

Υπογράψαμε συμβόλαιο τιμής με εσάς, τον λαό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Στόχος της νέας μας Δημοτικής Αρχής ήταν να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουμε πράξη την εντολή που μας δώσατε!

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και να υποστηρίζω με έργα -και όχι με λόγια- πως ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης βρίσκεται ήδη σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία.

Θέσαμε τις βάσεις για έναν Δήμο που κοιτάζει στο μέλλον. Έναν Δήμο εξωστρεφή, που έχει πλέον όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει την παραγωγική ατμομηχανή όλης της Ηλείας. Εργαστήκαμε για έναν Δήμο που διασφαλίζει τις βασικές υπηρεσίες για την καθημερινότητα των δημοτών του. Εργαστήκαμε για έναν Δήμο των μεγάλων έργων και της απορρόφησης κονδυλίων. Εργαστήκαμε για την αξιοποίηση κάθε είδους χρηματοδοτικού εργαλείου. Βάλαμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στα κέντρα των αποφάσεων. Μέσα σε τέσσερα χρόνια μετατρέψαμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε έναν Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο.

Δουλέψαμε σκληρά, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Σίγουρα όμως υπήρξαν και παραλείψεις. Δεν υποστηρίζω πως διαθέτουμε κάποιο μαγικό ραβδί, ούτε πως δεν υποπέσαμε σε αστοχίες. Όσοι δουλεύουν θα κάνουν και λάθη. Αρκεί τα λάθη να διορθώνονται.

 Υποχρέωσή μας είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.

Να συνεχίσουμε όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον έντιμο αγώνα μας για αναπτυξιακή ώθηση στον Δήμο μας!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ