Ο Κώστας Σταυρόπουλος πλευρό του Γιάννη Λέντζα

34

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Κώστας Σταυρόπουλος. Ο κ. Σταυρόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

 «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» αποτελεί συνειδητή επιλογή για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τα βήματα που έγιναν από την τωρινή δημοτική αρχή πρέπει να συνεχιστούν με την ενεργή συμμετοχή όλων μας!», τόνισε ο Κώστας Σταυρόπουλος.

Καλωσορίζοντας τον κ. Σταυρόπουλο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Κώστας Σταυρόπουλο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κώστας Σταυρόπουλος γεννήθηκε και ζει στη Μέλισσα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό καθώς είναι μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Μέλισσας. Είναι παντρεμένος με την Ευρυδίκη Μορτάκη και πατέρας δύο παιδιών.