Ο ΕΠΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΒΕΛΑΝΙΔΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΖΟΣ

25

Πάντα στο πλευρό του

Γιάννη Λυμπέρη!

Επί 17 χρόνια πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Βελανιδίου, ο Νικόλαος Γκάτζος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και παραμένει σταθερά δίπλα του, για να δώσουν και αυτή τη ‘μάχη’ των δημοτικών εκλογών.

«Ξεκίνησα με τον Γιάννη Λυμπέρη και έχω πει ότι θα είμαι μαζί του μέχρι τέλους. Και αυτή τη φορά, πάμε μαζί δυνατά για να κερδίσουμε τον δήμο, για να κερδίσουμε τις κοινότητες, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο. Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι ένας, είναι αυτός που μπορεί, που μας εμπνέει, παίρνουμε δύναμη από την εργατικότητά του, τον τρόπο που διεκδικεί και γινόμαστε καλύτεροι. Μαζί του γίνεται καλύτερος ο τόπος, μαζί του θα κάνουμε καλύτερα τα χωριά μας, θα τα αναβαθμίσουμε, θα τα κάνουμε πιο ζωντανά και προσιτά, για να κρατήσουμε τους νέους εδώ κοντά μας» δήλωσε ο Νικόλαος Γκάτζος.

«Για τον Νίκο δεν χρειάζονται λόγια, γνωριζόμαστε και συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι και δεν είναι τυχαίο ότι εκλέγεται 17 χρόνια πρόεδρος. Σίγουρα κάτι κάνει καλά, σίγουρα κάτι κάνουμε καλά, ο κόσμος το αναγνωρίζει και θα το αναγνωρίσει και σε αυτές τις εκλογές» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.