Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΗ Μαρία-Αναστασία Σινάνου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Η Μαρία-Αναστασία Σινάνου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Λεχαινών με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Λεχαινών με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Μαρία-Αναστασία Σινάνου. Η κα Σινάνου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Μαρία-Αναστασία Σινάνου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Μαρία-Αναστασία Σινάνου. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  ΜΑΡΙΑΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΙΝΑΝΟΥ

Η Μαρία-Αναστασία Σινάνου ζει στα Λεχαινά και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει σπουδές στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Οικονομία και Διοίκηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ