Η Ασήμω Αγγελοπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

40

Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βάρδας με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Βάρδας με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Ασήμω Αγγελοπούλου. Η κα Αγγελοπούλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Ασήμω Αγγελοπούλου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Ασήμω Αγγελοπούλου. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΣΗΜΩΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ασήμω Αγγελοπούλου ζει και δραστηριοποιείται στη Βάρδα. Είναι ελεύτερη επαγγελματίας και διατηρεί το κυλικείο στο ΓΕΛ Βάρδας. Συμμετέχει για δεύτερη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.