Ο Δήμος Δημητρόπουλος συντάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου

50

Την υποψηφιότητά του ως τοπικός σύμβουλος στο Ξηροχώρι θέτει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Δήμος Δημητρόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα εκεί. Είναι συνταξιούχος πρώτος μηχανικός στο εμπορικό ναυτικό, με ταξίδια ανά τον κόσμο -από την Αυστραλία έως την Αλάσκα- στο ενεργητικό του, απόφοιτος της σχολής Εμπορικού Ναυτικού. 

Σε δήλωσή του ο ίδιος ανέφερε ότι «με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του δημάρχου συμπαρατάσσομαι με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου επιθυμώντας να συμβάλλω με τις δυνάμεις που διαθέτω στη συνέχιση του έργου της παρούσας δημοτικής αρχής. Η συμμετοχή είναι στάση ζωής και θεωρώ πως όλοι την οφείλουμε στον τόπο μας. Συνεπώς δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα του δημάρχου. Καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους». 

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο «ο κ. Δημητρόπουλος, άνθρωπος πολυταξιδεμενος με ανοιχτό και καθαρό μυαλό, είναι μια ακόμη δυναμική παρουσία στο ψηφοδέλτιό μας. Έχοντας στο πλευρό μας ανθρώπους, σαν κι εκείνον, με όραμα και ευαισθησία, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δούμε τη Ζαχάρω όπως της αξίζει».