Η Ιωάννα Μπουντανιόζου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

53

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Η νέα γενιά βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και της παράταξης «Νέα Πορεία». Με έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στον τόπο, η «Νέα Πορεία» ανακοινώνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, την Ιωάννα Μπουντανιόζου.

Η Ιωάννα Μπουντανιόζου ανήκει  στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έβαλε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία και θέλουν μαζί του να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η προσφορά του στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Ιωάννα Μπουντανιόζου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, καλωσορίζοντας την Ιωάννα Μπουντανιόζου στη «Νέα Πορεία», ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως η Ιωάννα Μπουντανιόζου, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με νέους ανθρώπους όπως η Ιωάννα, μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα το μέλλον του Δήμου μας! Στηριζόμαστε στις γνώσεις τους και στις ιδέες τους!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΩΜΑ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΝΙΟΖΟΥ

Η Ιωάννα Μπουντανιόζου γεννήθηκε και ζει στη Μυρσίνη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Περιβάλλοντος και την «Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση». Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, ενώ έχει εργαστεί και ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο ΣΔΕ Βάρδας.