ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΛΑΒΔΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

1430

Με την αισιοδοξία της νέας γενιάς!

«Μπορώ…» αυτό είναι το μότο της Λυδίας Λάβδα, η οποία ως νέα, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην Αμαλιάδα, γνωρίζει τις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του και έχει διάθεση να ασχοληθεί και να προσφέρει, αποφάσισε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή σε αυτές τις εκλογές θέτοντας υποψηφιότητα στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

Η Λυδία είναι επιχειρηματίας και αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη να ενταχθεί στην παράταξη. «Όταν αγωνίζεσαι από μικρή, γνωρίζεις τι έχει ανάγκη ο τόπος σου και ο κόσμος του. Όταν λοιπόν καταλαβαίνεις τις ανάγκες, μπορείς! Ο Γιάννης Λυμπέρης δίνει χώρο σε εμάς τους νέους, να ακουστεί η φωνή μας, να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, να αναλάβουμε δράση για τον τόπο μας. Είμαι σίγουρη, ότι με την εμπειρία την δική του και την βοήθειά του θα μπορέσουμε και εμείς να μάθουμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνει, να γίνουμε μέλη αυτής της προσπάθειας να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο!» είπε χαρακτηριστικά η Λυδία.

«Το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η θετική διάθεση της Λυδίας να προσφέρει, δημιουργούν και σε εμάς μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι με τους νέους ανθρώπους στο πλευρό μας θα γίνουμε πιο δυνατοί. Ως παράταξη βγάζουμε μπροστά τη νέα γενιά, ώστε με την εμπειρία την δική μας να μπορέσει να πάρει στην συνέχεια την σκυτάλη» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης.