Στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση η Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου

37

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»

Την υποψηφιότητα της καθηγήτριας Γαλλικών και Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, Δήμητρας Ανδρουτσοπούλου, με την δημοτική παράταξη «Ήλιδας – Συμμαχία για το αύριο», ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο επικεφαλής Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Ανδρουτσοπούλου ευχαρίστησε τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ανταποκρίθηκα θετικά στο νέο κάλεσμα να συμμετέχω ως υποψήφια στη μεγάλη Συμμαχία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και για την αγάπη με την οποία με περιέβαλλε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας.

Ζώντας αδιαλείπτως στην πόλη της Αμαλιάδας, διδάσκοντας τα παιδιά των συμπολιτών μου ξένες γλώσσες εδώ και δεκαετίες, γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και συμμετέχοντας εθελοντικά σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, αποφάσισα να συμπορευτώ με την δημοτική μας παράταξη. Η ομάδα μας είναι δυνατή και άξια, με όνειρα για την πόλη και την βελτίωσή της».

Όπως ανέφερε αμέσως μετά ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να με εμπιστεύεται και να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθειά μας για Αλλαγή στα κακώς κείμενα του Δήμου μας, η Δήμητρα Ανδρουτσοπούλου.

Ένα πρόσωπο που τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, αποτελούν ζωντανά παραδείγματα για τους συνδημότες μας. Μία οικογένεια που εδώ και δεκαετίες προσφέρει εθελοντικά στον πολιτισμό και όπου αλλού παρουσιάζεται ανάγκη για αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα.

Η Δήμητρα είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό και κοινωνικό μέλος της κοινωνίας μας, διδάσκοντας τα παιδιά μας εκτός από ξένες γλώσσες και ήθος. Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της και της εύχομαι καλή επιτυχία».