Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΗ Βασιλική Βαλογιάννη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Η Βασιλική Βαλογιάννη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μανολάδας με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μανολάδας με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Βασιλική Βαλογιάννη. Η κα Βαλογιάννη, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η Βασιλική Βαλογιάννη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Βασιλική Βαλογιάννη. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η Βασιλική Βαλογιάννη ζει και δραστηριοποιείται στη Μανολάδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μανολάδας «Η Αρχαία Υρμίνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ