Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΗ Μαρίνα Πρίφτη -Τζιτζογλάκη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Η Μαρίνα Πρίφτη -Τζιτζογλάκη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη. Η κα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

 «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συμμετέχω ξανά μαζί του στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που όλοι μας ονειρευόμαστε. Στο πρόσωπο του Δημάρχου αναγνωρίζω έναν άνθρωπο με αποφασιστικότητα, με καινοτόμες ιδέες και διαρκή αγώνα για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Με τον Γιάννη Λέντζα μας ενώνει ο τρόπος σκέψης και η όρεξη για προσφορά. Πιστεύω στην ομαδική δουλειά, αλλά και στον ίδιο τον Δήμαρχο προσωπικά. Είμαι στο πλευρό του!», δήλωσε Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζα, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη βρίσκεται μαζί μας στη «Νέα Πορεία». Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΡΙΦΤΗ – ΤΖΙΤΖΟΓΛΑΚΗ

Η Μαρίνα Πρίφτη-Τζιτζογλάκη μεγάλωσε στην Κ. Αχαγιά και κατοικεί στη Νέα Μανολάδα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων-Μάρκετινγκ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και έχει μεγάλη επαγγελματική πείρα στον τομέα των πωλήσεων και των τηλεπικοινωνιών. Έχει εργαστεί ως Area Manager και υπεύθυνη πωλήσεων Συνδρομητικής Τηλεόρασης  Nova Media AE για τους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας , Αρκαδίας και για τα Επτάνησα.

Ο εθελοντισμός και η διάθεση για προσφορά την χαρακτηρίζουν. Για τρία χρόνια υπήρξε μέλος στην ομάδα διάσωσης του Δήμου Πειραιά.

Συνέδεσε το όνομά της με την ομάδα της Δόξας Νέας Μανολάδας όπου και διετέλεσε επί 8 έτη Αντιπρόεδρος και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος της Νέα Μανολάδας να κρατηθεί «ζωντανός» και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά και ήταν υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» και το 2019.

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ