Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΣταθερά με τον Γιάννη Λυμπέρη ο Χρήστος Παναγόπουλος!

Σταθερά με τον Γιάννη Λυμπέρη ο Χρήστος Παναγόπουλος!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

Σταθερά, στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, ο Χρήστος Παναγόπουλος θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ως μέλος της παράταξης ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ και διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

«Θέτω υποψηφιότητα και πάλι και διεκδικώ την ψήφο της συμπολίτισσας και του συμπολίτη του δήμου Ήλιδας, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις.Αποφάσισα να συμπορευτώ και πάλι με τον Δήμαρχο τον Γιάννη Λυμπέρη, γιατί έχει τις γνώσεις και την ικανότητα, είναι ο μοναδικός που μπορεί να διεκδικήσει για τον τόπο μας και είναι ο Δήμαρχος που ότι λέει το κάνει πράξη. Είναι ένας άνθρωπος σεμνός και ταπεινός, βαδίζει στον ίδιο δρόμο με τον κάθε απλό πολίτη, χωρίς αλαζονεία και μικροπρέπειες. Μόνο μαζί του μπορούμε να αισθανθούμε ασφάλεια και να πάμε τον δήμο μας ακόμη πιο ψηλά. Για το καλό του τόπου μας λοιπόν, η επιλογή είναι Γιάννης Λυμπέρης» δήλωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος που είναι αγρότης, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας και πάντα κοντά στον συνάνθρωπο.

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί και συνεχίζουμε μαζί και για τη νέα θητεία στον δήμο. Γνωρίζω καλά τις αγωνίες του και την αγάπη που τρέφει για τον δήμο μας και τον συνάνθρωπο και δεν διστάζει να διεκδικήσει και να συγκρουστεί αν χρειαστεί για να επιλυθεί ένα θέμα. Είναι αγωνιστής και η συμβολή του είναι σημαντική για το δήμο» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ