Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟ Στάμος Σφυρής υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Ο Στάμος Σφυρής υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Στάμος Σφυρής, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία. 

 – Ο Στάμος Σφυρής κατάγεται από το Γούμερο και είναι Στρατιωτικός στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Αναστοπούλου από την Αγία Άννα, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Πύργου, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Ιωάννα και το Γιώργο.

Υπηρετεί στη ΣΕΤΤΗΛ Πύργου με το βαθμό του Ανθυπασπιστή. Έχει υπηρετήσει σε μονάδες του Έβρου καθώς και σε νησιά του Βορ. Αιγαίου, ενώ έχει μετάσχει και σε ειρηνευτικές αποστολές σε Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γουμέρου με πλούσιες και ποικίλες δραστηριότητες, κι επίσης είναι Ταμίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου.

Είναι επί σειρά ετών κι ενεργός Διαιτητής ποδοσφαίρου στο δυναμικό της ΕΠΣ Ηλείας (κι έχει αγωνιστεί και σε Εθνικά πρωταθλήματα, έως τη Β’ Εθνική κατηγορία). Ακόμα είναι εθελοντής αιμοδότης. Κι έχει επιδείξει μεγάλη συμμετοχή και προσφορά στα κοινά του Δήμου Πύργου.

– Όπως δηλώνει: “Συντάσσομαι απερίσπαστα στο πλευρό του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου – τον οποίο ευχαριστώ και πάλι για την τιμητική πρόταση του να περιληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας – κι ενώνω τις δυνάμεις μου στον μεγάλο κοινό αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας σε όλα τα επίπεδα».

Ο Δήμαρχος, ήδη έχει αποδείξει στη θητεία του πως αποτελεί με διαφορά την καλύτερη επιλογή για τηνπόλη, τα χωριά μας και τους συνδημότες μας, κάνοντας έργα καθώς και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων, παρά τις πολλές αντιξοότητες που υπήρξαν σε αυτό το διάστημα. Και στη νέα θητεία, ακόμηπερισσότερα μπορούν και θαγίνουν πράξη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ