Με τον Γιάννη Λυμπέρη η εκπαιδευτικός Φωτεινή Πανουτσακοπούλου!

44

ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Με νέα στελέχη πλαισιώνεται καθημερινά η παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑΕΠΟΧΗ» και αποκτά μεγαλύτερη δυναμική στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η εκπαιδευτικός Φωτεινή Πανουτσακοπούλου προστέθηκε στις νέες υποψηφιότητες της παράταξης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιάννη Λυμπέρη.

«Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και θέτω υποψηφιότητα. Η απόφασή μου ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη, καθώς θεωρώ ότι πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να δράσουμε για το κοινό καλό. Προσωπικά, θέλω να προσφέρω στον τόπο, η επαφή μου με τα παιδιά και τους νέους με έχει μάθει να αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα για τον δήμο μας. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη Λυμπέρη και με χαρά αποδέχτηκα την πρότασή του να γίνω και εγώ μέλος της παράταξης» δήλωσε η Φωτεινή.

«Χαίρομαι για την αποδοχή που έχει η παράταξή μας ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ και καλωσορίζω και την Φωτεινή, με την οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε άψογα, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει χημεία και μαζί και με τα υπόλοιπα στελέχη θα προχωρήσουμε στη νέα εποχή για τον δήμο μας» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.

Η Φωτεινή Πανουτσακοπούλου είναι παντρεμένη με τον μηχανικό αυτοκινήτων Φώτη Ηλιόπουλο-Αργυρόπουλο και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.