Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤΑΣΟΣ ΚΑΠΟΣ: ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ...

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΟΣ: ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ…

Ζαχάρω και Τουρισμός

πάνε μαζί με… ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ!

*ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΟYΠΟΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΤΟΝΩΣΗΣ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

*ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

ΣΤΗΝ «ΑΙΓΛΗ» ΤΗΣ ΠΙΟ

ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Άλλη μια καλοκαιρινή περίοδος που η Ζαχάρω στερείται το σημείο αναφοράς της για τον τουρισμό και τους επισκέπτες της. Δυστυχώς

το ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ δεν επαναλειτούργησε, και παραμένει χωρίς καμία παρέμβαση συντήρησης και ανακατασκευής, ώστε να μπορέσει να προσφέρει όπως άλλοτε τις υπηρεσίες του…

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως Τάσος Κάπος, επισημαίνοντας ότι η σημερινή εικόνα του συγκεκριμένου σημείου δεν μπορεί παρά να μας στεναχωρεί και να μας απογοητεύει.

Όσες προσπάθειες και αν έγιναν μέχρι τώρα- συνεχίζει ο κ. Κάπος- δεν έφεραν αποτέλεσμα αφήνοντας εδώ και αρκετά χρόνια το ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ σε μια κατάσταση που δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο το Δήμο μας. Μοιραία αυτό πλήττει την περιοχή μας, αποτελεί «αγκάθι» για την τουριστική δραστηριότητα και κάνει πιο δύσκολο οποιοδήποτε έργο ανάδειξης και προβολής του τόπου μας.

Οι παρενέργειες στο θέμα της στασιμότητας του ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και την οικονομία μας, κάτι που αντιλαμβάνονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα και οι κάτοικοι του Δήμου μας και φυσικά οι επαγγελματίες μας.

Η  «εμβληματική» παρουσία που έδινε αίγλη, ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση και άνετες συνθήκες παραμονής στην πανέμορφη παραλία μας αποτελεί ισχυρό κίνητρο προς την επίλυση του ζητήματος αυτού δίχως να υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Από την πλευρά της παράταξής μας ένα τέτοιο θέμα μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι αυτό εκφράζει και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας η οποία επιθυμεί να δώσει ένα τέλος με αυτό που άδικα για τον Δήμο της Ζαχάρως συμβαίνει.

Επιδίωξή μας είναι, η περιοχή μας να μπορεί να παρέχει υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, να αποκτήσει ξανά τη Γαλάζια Σημαία που δικαιούται και αξίζεικαι να αποτελέσει έναν σύγχρονο και ελκυστικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του έτους!

Να ανατρέψουμε λοιπόν το σημερινό κλίμα αρνητικότητας που εκπέμπει η προβληματική διαχείριση της υπόθεσης του ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ, μέσα από τον επαναπροσδιορισμό του πλαισίου παραχώρησης στο Δήμο και τον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων. Πρόθεσή μας είναι η συνολική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ζαχάρως για όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές (Σχίνοι, Κακόβατος, Νεοχώρι, Ταξιάρχες και Γιαννιτσοχώρι), με παρεμβάσεις που θα είναι λειτουργικές προς τους επισκέπτες και φιλικές προς το φυσικό περιβάλλον, καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Κάπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ