Ο Τάσος Κάπος συνεχίζει δυναμικά

132

–         Νέα πρόσωπα στην δημοτική παράταξη Ζαχάρως «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας»

Νέα πρόσωπα ανακοινώνει η δημοτική παράταξη Ζαχάρως  «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Τάσο Κάπο.

Πρόκειται για άτομα που είναι από όλες τις περιοχές του Δήμου και συσπειρώνονται στη μεγάλη ομάδα που δημιουργείται

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Κάπος, τους καλωσόρισε τονίζοντας ότι: «μέρα με την μέρα χτίζεται μια μεγάλη δημοτική παράταξη που χωράνε όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας και στα παιδιά μας. Αυτή είναι η ευθύνη, ο τόπος μας και τα παιδιά μας. Στέκομαι περήφανα πλάι σε ανθρώπους απλούς και αυτοδημιούργητους, αγρότες, εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, επιχειρηματίες. Μαζί θα δώσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα καθώς όλους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας ».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΤΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992 και κατοικώ μόνιμα στην Ζαχάρω όπου διατηρώ πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κριτσέλη και έχουμε αποκτήσει ένα γιο τον Ανάσταση.

Οι γονείς μου διατηρούν από το 1990 γνωστή ταβέρνα στην περιοχή

Από μικρός έκανα πρωταθλητισμό για 18 συνεχόμενα χρόνια και συγκεκριμένα ασχολήθηκα με το motocross. Έχω στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος 5 φορές σ όλες τις κατηγορίες και ήμουν μέλος της Εθνικής Ομάδας από το 2006 έως το 2019 οπότε και σταμάτησα.

Έχω κερδίσει σε Βαλκανικούς αγώνες και έχω συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Το 2019 σταμάτησα την καριέρα μου για να ανοίξω την επιχείρηση που ανέφερα πιο πάνω.

Αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Τάσου Κάπου γιατί με εκφράζει το όραμα που έχει για αυτό τον τόπο, που είναι πανέμορφος αλλά δυστυχώς παραμελημένος.

Γνωρίζω τα προβλήματα, μια που τα αντιμετωπίζω και εγώ όπως όλοι μας.

 Πιστεύω ότι εμείς οι νέοι, με γνώση και χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα, μπορούμε να δώσουμε λύσεις και να παραγάγουμε στρατηγική για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Έχω νέες ιδέες, πιστεύω στην προοπτική του Δήμου Ζαχάρως και στη διεκδίκηση νέων ρόλων γι’ αυτόν.

ΝΙΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στη Ζαχάρω Ηλείας.

Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο.

Είμαι διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Είμαι Επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας στον Όμιλο Εταιριών ΕΛ.ΜΟΥΖΑΚΗΣ, εισηγμένης στο ελληνικό Χρηματιστήριο.

Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Τάσου Κάπου να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας» θέλοντας να αποτελέσω μέλος της ομάδας της οποίας ηγείται ώστε να βελτιώσουμε την ζωή στον τόπο μας και να φέρουμε το Δήμο μας στη θέση που του αξίζει μέσα από ρεαλιστικές και κοστολογημένες λύσεις.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει ως αφετηρία να δω τον τόπο που μεγάλωσα να γίνει πυρήνας ανάπτυξης και προόδου τόσο σε περιφερειακό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πέραν της ανάδειξης του φυσικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής μας και στη μετουσίωση του σε ένα πλήρες τουριστικό προϊόν με πολλαπλά οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, είμαι πεπεισμένος πως η ψηφιακή αναβάθμιση των Δήμων και η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων μπορεί να δώσει πολλαπλές λύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ

Ονομάζομαι Παναγιώτης ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ του Κωνσταντίνου και είμαι 55 ετών.

Γεννήθηκα στο Πρασιδάκι Ζαχάρως και υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία.

Είμαι παντρεμένος με την αστυνομικό Μαρία ΓΚΟΤΣΗ με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά που υπηρετούν ως στελέχη στην Πολεμική Αεροπορία.

 Η διάθεσή μου για προσφορά είναι αυτή που με οδήγησε να ασχοληθώ με τον συνδικαλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς επί σειρά ετών υπήρξα μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας αλλά και αντιπρόσωπος αυτής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Ζαχάρως, μιας περιοχής όπου γεννήθηκα μεγάλωσα και δεν έπαψε ποτέ να με ενδιαφέρει.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όραμα και διάθεση για προσφορά μακριά από προσωπικά συμφέροντα και μικροπολιτικά παιχνίδια.

Ο Δήμος Ζαχάρως έχει τεράστιες δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων περιοχών του νομού, πλεονεκτήματα όμως που ουδέποτε αξιοποιήθηκαν καθιστώντας αυτόν στάσιμο.

Τάσσομαι στο πλευρό του Τάσου Κάπου ενός νέου ανθρώπου στο πρόσωπο του οποίου αντικατοπτρίζονται όλα αυτά τα οποία ο Δήμος Ζαχάρως έχει ανάγκη για να ξεφύγει από το τέλμα και τον μαρασμό.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΦΙΛΗ

Είμαι η Βασιλική Μποφίλη του Αριστομένη και της Μηλιάς. Γεννήθηκα στον Πύργο αλλά μεγάλωσα στην Ζαχάρω όπου εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλλληλος.

Έχω σπουδάσει Νοσηλευτική στο ΤΕΕ Κυπαρισσίας και στο παρελθόν έχω εργαστεί στο Δημαρχείο Ζαχάρως.

Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Παναγιωτακόπουλο και έχουμε δύο παιδιά.

Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφια και πιστεύω πως η αξιοποίηση των δυνατοτήτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και του  ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε, μπορούν να μεταμορφώσουν τον τόπο μας. Μόνο έτσι ο Δήμος μας θα πάψει να είναι ουραγός στην ανάπτυξη. 

Γι αυτό και αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να ενταχτώ στον Συνδυασμό του Τάσου Κάπου.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και  να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θα μας κάνει υπερήφανους.

Έναν Δήμο πρότυπο που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, με αμέτρητες δυνατότητες και ευκαιρίες!

Ήρθε η ώρα να βγούμε από την παρακμή και τη στασιμότητα που μας φθείρει και να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο που τους αξίζει.

Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει τα μεγάλα συγκριτικά και μοναδικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

Του Θεοδώρου και της Κατερίνας

Ζω και εργάζομαι στο Θολό – Κάτω Ταξιάρχες. Με την οικογένειά μου διατηρούμε επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.

Είμαι 35 χρόνων και αγαπάω τον τόπο μου. Η πρόταση – πρόκληση του καλού μου συνεργάτη Τάσου Κάπου να συστρατευτώ μαζί του στις εκλογές του Οκτώβρη με βρίσκει πιο έτοιμο από ποτέ. Γνωρίζοντάς τον και εκτιμώντας το δυναμισμό, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζει την πορεία του, αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του στον αγώνα για το καλό του τόπου μας. Θα είμαι υποψήφιος με την Παράταξη «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας»  γιατί πιστεύω πρώτα απ’ όλα στον Τάσο Κάπο  και στις αγνές προθέσεις του.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου και έχω την πρόθεση να βοηθήσω στην επίλυσή τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Τάσο Κάπο για την τιμή που μου έκανε να μετέχω στην ομάδα του και να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω και να διεκδικώ το καλύτερο για τον τόπο μας και τους συνδημότες μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας αυτό που ονειρευόμαστε για εμάς και τις επόμενες γενιές.