Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική Επικαιρότητα «Ήλιδα - Συμμαχία για το Αύριο»: Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος...

 «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Μπιλίρης στο πλευρό της «Συμμαχίας Πολιτών» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Μπιλίρης στο πλευρό της «Συμμαχίας Πολιτών» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Η αγάπη του για τον Δήμο Ήλιδας, την Δημοτική Ενότητα Πηνείας και το χωριό του τη Βουλιαγμένη, κάνει τον Νικόλαο Μπιλίρη να συμπορευτεί με το ψηφοδέλτιο «Νίκης» και στον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Νίκος Μπιλίρης είναι βαθύς γνωστής της αυτοδιοίκησης, αφού διατέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πηνείας και μετά τη συνένωση Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος στο χωριό του, την Τοπική Κοινότητα Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, γνωρίζει πολύ καλά και τα προβλήματα συνολικά του Δήμου, αλλά και της Πηνείας, ενώ είναι έτοιμος να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην εξεύρεση ενδεδειγμένων λύσεων.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κύριος Μπιλίρης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής: «Η αγωνία μου για το αύριο του τόπου μου, με οδήγησε στην απόφαση να συμπορευτώ με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τη νέα Συμμαχία που συγκροτείται από το σύνολο των δυνάμεων του Δήμου, με σκοπό να δομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Αμαλιάδα και την Πηνεία, αλλά και για τις Τοπικές Κοινότητες. Θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της παράταξης για την ανασυγκρότηση του Δήμου με επίκεντρο τον άνθρωπο. Με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τα χωριά μας».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ευχαρίστησε το φίλο και επί σειρά ετών συνάδελφο – αυτοδιοικητικό στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, Νίκο Μπιλίρη, επισημαίνοντας τα εξής: «Καλωσορίζω στην μεγάλη αγκαλιά και τη συνένωση δυνάμεων της νέας μας Συμμαχίας, έναν άξιο αυτοδιοικητικό, που έχει αφήσει το θετικό του αποτύπωμα στον τόπο. Θα συμπορευτούμε στο ψηφοδέλτιο Νίκης που δημιουργούμε, με έναν άνθρωπο, το Νίκο Μπιλίρη, ο οποίος έχει μακροχρόνια και σημαντική προσφορά στα κοινά. Από όλες τις θέσεις που κατείχε στο παρελθόν, απέδειξε εμπράκτως την αγάπη του για το Δήμο Ήλιδας και την Πηνείας, μέσα από τη συνεχή του προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής. Όλοι μαζί μπορούμε σίγουρα να πετύχουμε πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ