Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΚΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΚΑΣ

“Εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε φωνή”

Με την ορμή της νιότης και την ανάγκη συμμετοχής στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ο Γιάννης Ντούκας αν και μόλις 21 ετών, αντί να ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης είναι φοιτητής στην Σχολή Πολιτικών                Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ανήκει στις περιπτώσεις των νέων που μετά το πέρας των σπουδών του θέλει να επιστρέψει και να ζήσει στον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά.

«Θεωρώ ότι εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε φωνή και μέσα από την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη μπορούμε να την εκφράσουμε, να ακουστούμε και να ληφθούν σοβαρά οι θέσεις και οι προτάσεις μας. Αν και είμαι μικρός ηλικιακά, γνωρίζω το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει στον τόπο ο Γιάννης Λυμπέρης και τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω και εγώ συμμέτοχος. Γιατί οι αποφάσεις, πρέπει να λαμβάνονται με εμάς και όχι χωρίς εμάς και καλώ και άλλους συνομήλικούς μου να ενεργοποιηθούν και να βγουν μπροστά» ανέφερε ο Γιάννης.

«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά… Εμείς δεν θέλουμε να κρυφτούμε, αντιθέτως θέλουμε να κριθούμε και να κρινόμαστε για τις αποφάσεις και τα έργα μας. Οι νέοι είναι η συνέχειά μας, τους θέλω δίπλα μου, ενεργούς, ‘μάχιμους’ όπως λέει η νεολαία, γιατί αυτοί θα πάρουν μετά τη σκυτάλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Γιάννης, αν και 21 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στις εκλογές, τον καλωσορίζω στην παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε ο Γιάννης Λυμπέρης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ