Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική Επικαιρότητα«Ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να βγούμε μπροστά…»

«Ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να βγούμε μπροστά…»

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ!

Παρόντες δηλώνουν όλο και περισσότεροι νέοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και συμπορεύονται με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Νέοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αμαλιάδα, νέοι που επέλεξαν να παραμείνουν στον τόπο τους, να εργαστούν, να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους και να ριζώσουν εδώ που ανήκουν, βγαίνουν στην πρώτη γραμμή.

Ο Παναγιώτης Κουρέλας είναι ένας νέος άνθρωπος, μάγειρας στο επάγγελμα που ασχολείται ενεργά και με τον αγροτικό τομέα, παντρεμένος με την Ιωάννα Μάντη με την οποία περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αποφάσισε ότι στις προσεχείς εκλογές πρέπει να ασχοληθεί ενεργά και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

«Ο Γιάννης Λυμπέρης θεωρώ ότι είναι ο μόνος Δήμαρχος ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά, το έχει αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του και το μεγάλο έργο που έχει κάνει, και μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας στη νέα εποχή. Είναι άνθρωπος με όραμα και σχέδιο, πιστεύω σε αυτόν και είναι ο Δήμαρχος που θα δείξει τον δρόμο και σε εμάς τους νέους ανθρώπους για να μπορέσουμε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή και να βάλουμε το λιθαράκι μας για να διατηρήσουμε όλα αυτά που έχουν γίνει, να εξελιχθούμε και να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Λυμπέρη και γίνομαι μέλος της μεγάλης ‘ομάδας’  της παράταξης ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα είναι νίκη για όλο το δήμο μας» σχολίασε ο Παναγιώτης.

«Δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι χαρούμενος που οι νέοι άνθρωποι έχουν και μνήμη και κρίση και κυρίως έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τον τόπο μας. Αυτό από μόνο του είναι ελπιδοφόρο και δεν κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα από την δίψα που αντίκρισα στα μάτια του Παναγιώτη να ενεργοποιηθεί και να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις» δήλωσε ο κ. Λυμπέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ