Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Η δυναμική των νέων αιχμή του αγώνα μας για να αλλάξει η Ηλεία

  • «Ελάτε μαζί, να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε»

Σε μια μεγάλη και εντυπωσιακή συγκέντρωση που έγινε στο καφέ «Zuca», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Λευτέρης Βαρουξής συναντήθηκε με φίλους και πολίτες από την περιοχή και ιδιαίτερα με τις νέες και τους νέους του Δήμου Ήλιδας.

Ο Λευτέρης Βαρουξής απηύθυνε, εμφανώς συγκινημένος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και είχε την ευκαιρία, συζητώντας μαζί τους, να τους τονίσει για ακόμα μια φορά την σημασία που δίνει ο ίδιος στη νέα γενιά, τους νέους ανθρώπους, που μπορούν να πάρουν τις τύχες του νομού στα χέρια τους.

Αν παλέψουμε, αν αγωνιστούμε όλοι μαζί μπορούμε στο τέλος να τα καταφέρουμε, να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και αστοχίες που έφεραν έναν τόπο με πολλά πλεονεκτήματα σε θέση ουραγού και να τον αλλάξουμε πραγματικά, κάνοντάς τον  πρωταγωνιστή και μπροστάρη των εξελίξεων, με σύμμαχο τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο τόπος, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής, χρειάζεται τη δυναμική και το πάθος των νέων μας εδώ στην Ηλεία. Να ξεδιπλώσουμε επιτέλους τις δυνατότητες και τις δεξιότητές μας, μένοντας εδώ, δημιουργώντας εδώ, κάνοντας πράξη τα όνειρά μας στο νομό μας.

Η νέα γενιά να δείξει το δρόμο μιας άλλης Ηλείας, με ευκαιρίες, δουλειές και επενδύσεις, με ανάπτυξη που θα δίνει το κίνητρο να παραμείνουμε και να προκόψουμε σε αυτόν τον τόπο.

Στην συγκέντρωση, στην οποία μάλιστα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Ανδρέας Παπαδάκος Κλεονίκη Γκουβίτσα, και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος , ο Λευτέρης Βαρουξής μίλησε ξεχωριστά με έναν προς  έναν από τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξε απόψεις για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν στη Ηλεία και αναφέρθηκε διεξοδικά στο δικό του στοίχημα για να πάμε μπροστά τον τόπο.

Κλείνοντας, πάντα, την ομιλία του με ένα και μόνο σύνθημα: «Πάνω από όλα η Ηλεία!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ