Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΗ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ...

Η ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Κοντά στα προβλήματα

των πολιτών με ουσιαστική προσέγγιση

*ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες με τους οποίους ανταλλάσσει ενδιαφέρουσες απόψεις και θέσεις για τα προβλήματα του τόπου μας βρίσκεται η υποψήφια βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Άννα – Μαρία Βλαγκούλη.

Με καθημερινές επισκέψεις στους Δήμους και τις Τοπικές Κοινότητές μας, δείχνει και η ίδια τον άμεσο και σοβαρό τρόπο που αντιμετωπίζει βασικά θέματα της υπαίθρου και της περιφέρειάς μας, δίνοντας βεβαίως την ανάλογη βαρύτητα στα μεγάλα αγροτικά ζητήματα των Ηλείων που απαιτούν προτάσεις και λύσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα και είναι πάντα στην επικαιρότητα των σημείων αιχμής του Νομού μας.

Η Άννα – Μαρία Βλαγκούλη ακούει προσεκτικά τον καθένα συμπολίτη, έχει την ενημέρωση από κοντά και καταγράφει όλους τους προβληματισμούς που τίθενται για να μπορέσει να παρέμβει και να βοηθήσει όπου είναι δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο.

Οι κάτοικοι, που βλέπουν στο πρόσωπό τους έναν νέο άνθρωπο με μεγάλη διάθεση προσφοράς και με ξεχωριστή αγάπη για την Ηλεία μας, την υποδέχονται με θερμή, φιλόξενη ατμόσφαιρα και την προτρέπουν να συνεχίσει τον αγώνα που κάνει κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά τις εκλογές με τον υπεύθυνο, αθόρυβο και ουσιαστικό τρόπο που ακολουθεί μέχρι σήμερα στην πολιτική ενασχόλησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ