Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΤα Α.Τ. Γαστούνης, Λεχαινών και Βάρδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας...

Τα Α.Τ. Γαστούνης, Λεχαινών και Βάρδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος

Υψίστης σημασίας η σωστή παροχή

υπηρεσιών προστασίας  στους πολίτες

Σημαντική μείωση της εγκληματικότητας- Πρώτιστο ζήτημα η επί σειρά ετών υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών

Τα    Αστυνομικά  Τμήματα  Γαστούνης, Λεχαινών και Βάρδας, επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε  γύρω από την λειτουργία τους, σε σχέση και με την σωστή  παροχή υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας στους πολίτες,  της ευρύτερης περιοχής του Ηλειακού Κάμπου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τα στελέχη και το προσωπικό των Α.Τ.,  ιδιαίτερη αναφορά έγινε  στο γεγονός  της σημαντικής μείωσης της εγκληματικότητας που παρατηρείται  στις παραπάνω περιοχές, πράγμα  που οφείλεται στις συνεχείς προσπάθειες  των αστυνομικών, οι οποίοι επιτελούν στο ακέραιο τα πολύ σημαντικά καθήκοντά τους.

Αυτό που επισημάνθηκε ωστόσο είναι η υποστελέχωση από προσωπικό που παρατηρείται επί σειρά ετών και στα τρία Α.Τ. του Ηλειακού Κάμπου, γεγονός   που απαιτεί  μέριμνα για την ενίσχυση  των αστυνομικών υπηρεσιών, για τη συνεχή  πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ο βουλευτής Ηλείας άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα που τέθηκαν εκ μέρους των αστυνομικών και των εκπροσώπων τους, εκφράζοντας  τη διαρκή στήριξή του  στους αγώνες που γίνονται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που υπάρχουν, με σκοπό την απρόσκοπτη αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας προς όλους τους πολίτες της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ