Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταMε φίλους στην Ανδραβίδα ο Νίκος Καλάκος

Mε φίλους στην Ανδραβίδα ο Νίκος Καλάκος

Συζήτησε με συμπολίτες του ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΝΔ

Με φίλους και συμπολίτες του, μεταξύ των οποίων και αρκετές γυναίκες, στην Ανδραβίδα συναντήθηκε ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα που αφορούν την περιοχή και γενικότερα τον Ηλειακό Κάμπο, κυρίως σχετικά με την αγροτική παραγωγή, αλλά και στη γενικότερη πολιτική και οικονομική επικαιρότητα. Επιπλέον, τέθηκαν από τους πολίτες προς τον Νίκο Καλάκο αρκετά ερωτήματα σχετικά με τις συντάξεις και την κοινωνική ασφάλιση.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλάκος απάντησε αναλυτικά και με επάρκεια σε όλα τα θέματα που παρέθεσαν οι πολίτες. Επιπλέον, τόνισε πως η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, με κύριο στόχο τηβελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του και τη μείωση του κόστους παραγωγής. Ο Ηλείος οικονομολόγος υπογράμμισε ότι μόλις εκλεγεί βουλευτής Ηλείας, θα επιδιώξει κατ’ απόλυτη προτεραιότητα την υπογειοποίηση του συνόλου του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας, προκειμένου οι αγρότες να μη εξοικονομήσουν πόρους.

«Συζήτησα με φίλες και φίλους στην Ανδραβίδα για όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν, τόσο τοπικής όσο και πανελλαδικής φύσης. Συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους για το παρόν και το μέλλον και θα παλέψω για αυτούς από την πρώτη μέρα της κοινοβουλευτικής τους θητείας», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ