Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΣτην εκδήλωσή της γενέτειράς του ο Νίκος Καλάκος

Στην εκδήλωσή της γενέτειράς του ο Νίκος Καλάκος

Παρών στην ανοιξιάτικη εκδήλωση στη Μέλισσα ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ

Την ευκαιρία να συναντήσει αγαπημένους φίλους και φίλες είχε το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου στη γενέτειρά του, τη Μέλισσα του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Νίκος Καλάκος, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού ΝικοςΚοροβέσης και η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου, για να τιμήσουν την Άνοιξη και την Πρωτομαγιά.

Ο Νίκος Καλάκος, ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που βρέθηκε ξανά στις «ρίζες» του», χαιρέτισε όλους τους συμπολίτες του και συζήτησε αναλυτικά μαζί τους την κατάσταση που επικρατεί στη Μέλισσα, αλλά και τη γενικότερη πολιτική και οικονομική επικαιρότητα ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα, απέδωσε τα εύσημα στους συντελεστές της εκδήλωσης για την όμορφη πρωτοβουλία, εκφράζοντάς την αμέριστη στήριξή του σε τέτοιες πρωτοβουλίες, και δήλωσε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις τοπικές κοινότητες για να παραμείνει ο κόσμος και να μη συνεχιστεί η δημογραφική συρρίκνωση της ηλειακής υπαίθρου.

«Πάντα νιώθω ξεχωριστά όταν βρίσκομαι εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν ξεχνάω ποτέ τη λαϊκή καταγωγή μου και από πού ξεκίνησα», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ