Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΥποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος

Ως επικεφαλής της παράταξης Α.Κοι.Δ.Ι

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ανακοίνωσε ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος. Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής:

«Φίλες και Φίλοι,

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και πολιτικά στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης , έχω διαπιστώσει ότι, για να πάει μπροστά ο τόπος μας, πρέπει οι άνθρωποι -πέρα και έξω από κομματικές ταμπέλες και πρόσημα και μακριά από διαχωρισμούς και πολιτικές αντιπαλότητες- με συνέπεια, πείσμα και δύναμη, να οραματιστούν και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς που γεννηθήκαμε και ζούμε εδώ.

Είμαι πεπεισμένος ότι η συνέπεια στις ιδέες μου και η διεκδίκηση της Αξιοκρατίας είναι η απάντηση στο λαϊκισμό και στην δημαγωγία της Δημοτικής Αρχής. Είμαι σίγουρος ότι η Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι το αντίδοτο στον μαρασμό της εγκατάλειψης του τόπου μας από τους νέους. Είναι δεδομένο για εμένα ότι η Ισονομία είναι το συστατικό που χρειάζεται η κοινωνία μας, για να προοδεύσει και να αρχίσει να παράγει προϊόντα, πολιτισμό και να επενδύσει στον άνθρωπο.

Με αυτές τις αρχές, ανακοινώνω την κάθοδό μου ως επικεφαλής της παράταξης Α.Κοι.Δ.Ι. στις δημοτικές εκλογές και απευθύνομαι και αγκαλιάζω όλους τους δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Όλοι μαζί θα φέρουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Νεόφυτος Παπαδόπουλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ