Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ:

ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ:

Ανάγκη πιο γρήγορων ρυθμών στην καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ  ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

 Την ανάγκη να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία της πληρωμής των αγροτικών ενισχύσεων  επισημαίνει με δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ  Άννα – Μαρία Βλαγκούλη  η οποία είχε επικοινωνία με παραγωγούς της Ηλείας.

Το τελευταίο διήμερο όπως αναφέρει η κα Βλαγκούλη έγιναν κάποιες πληρωμές  που αφορούν κυρίως στην αποζημίωση για τις ζημιές στη φυτική παραγωγή  το 2022  ενώ αναμένονται και πληρωμές σε σχέση με την συνδεδεμένη φυτική παραγωγή τουλάχιστον σε όσους δεν έχουν πάρει ακόμη τα χρήματά τους.

Ωστόσο θα πρέπει να κινηθεί με ταχύτητα πλέον και η διαδικασία για προϊόντα όπως η σταφίδα, η βιομηχανική τομάτα, τα πορτοκάλια κλπ. Οι έλεγχοι είναι αναγκαίο να ολοκληρωθούν  και να μπει στην τελική ευθεία η πληρωμή και των αγροτών που καλλιεργούν τα παραπάνω βασικά εισοδηματικά προϊόντα τονίζει η υποψήφια βουλευτής και προσθέτει :

« Η κυβέρνηση έχει δείξει μέχρι τώρα το ευαίσθητο πρόσωπό της απέναντι στα ζητήματα των αγροτών παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Το ίδιο εκτιμώ ότι θα κάνει και τώρα ειδικά αυτή την περίοδο των εορτών τόσο σε σχέση με την γεωργική όσο και με την ζωϊκή παραγωγή προς ικανοποίηση και των κτηνοτρόφων μας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι  η καταβολή ενισχύσεων στους ανθρώπους της υπαίθρου διαδοχικά έχει θετικές επιπτώσεις και στην τοπική μας αγορά που περιμένει αυτές τις μέρες να κινηθεί ιδιαίτερα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ