Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΔήλωση υποψηφιότητας Άννας Μαρίας Βλαγκούλη

Δήλωση υποψηφιότητας Άννας Μαρίας Βλαγκούλη

Η τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου να είμαι ένα από τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί μια σημαντική ευθύνη και το έναυσμα μιας μεγάλης προσπάθειας για τον τόπο μου, την αγαπημένη μου Ηλεία.

Με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχαμε μια άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση για τις επερχόμενες εκλογές, τα μεγάλα και απαιτητικά ζητούμενα της επόμενης τετραετίας για τον τόπο μας και τη χώρα μας, καθώς και για την υποψηφιότητα μου στο Νομό Ηλείας.

Ξεκινώ αυτό τον αγώνα με παρακαταθήκη την πολιτική διαδρομή του πατέρα μου Θόδωρου Βλαγκούλη οποίος βρισκόταν πάντα στην “πρώτη γραμμή” μιας διαρκούς μάχης για το Νομό μας! Μια μάχη την οποία με δύναμη, όρεξη, αγάπη και νεα πνοή δεσμεύομαι να συνεχίσω φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για την Ηλεία μας!

Έναν και πλέον χρόνο μετά τον θάνατό του είναι για εμένα και την οικογένειά μου χρέος τιμής να υπηρετήσω με Νέα Προοπτική και Νέα Πνοή στο προσκήνιο την Ελλάδα και την Ηλεία με Ενεργό Συμμετοχή στην φιλελεύθερη παράταξη αταλάντευτων ηθικών αρχών και αξιών που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία.

Την δυνατότητα αυτή μου έδωσε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματός μας Κυριάκος Μητσοτάκης με την προτροπή του οποίου πήρα την απόφαση να εμπλακώ στα κοινά κληρονομώντας παράλληλα ένα πολύτιμο έργο και μια μεγάλη προσφορά.

Πανέτοιμη λοιπόν σας καλώ να στηρίξετε την παρουσία και την επιδίωξή μου να βοηθήσω σθεναρά τον τόπο μας. Σε μια δυνατή και κρίσιμη “μάχη” που έχουμε μπροστά μας για να αποφασίσουμε την Κυριακή 21 Μαίου αν θα συνεχίσουμε να βάζουμε την Ελλάδα μπροστά ή αν θα οπισθοχωρήσουμε.

Σας καλώ να σταθούμε στο πλευρό και να ενισχύσουμε την δυναμική στην ευθύνη και την αποτελεσματικότητα της σημερινής κυβέρνησης και του άξιου ηγέτη μας συνεχίζοντας το θετικό αναπτυξιακό έργο για μια ισχυρή, εξωστρεφή, σύγχρονη Ηλεία και Ελλάδα για όλους μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ