Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΜιχάλης Κατρίνης: «Η Ηλεία με την ψήφο της ανοίγει το δρόμο στη...

Μιχάλης Κατρίνης: «Η Ηλεία με την ψήφο της ανοίγει το δρόμο στη νέα εποχή»

«Η Ηλεία με την ψήφο της θα ανοίξει το δρόμο για να μπει η χώρα σε μια νέα εποχή, μακριά από τοξικές και αλαζονικές κυβερνήσεις που αδιαφορούν για τον πολίτη», τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας σε μια μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση στη Ζαχάρω.

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί δύναμη σταθερότητας και δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη.

Επισήμανε ότι η εποχή των αυτοδυναμιών τελείωσε, όπως τελείωσαν και οι ανεξέλεγκτοι πρωθυπουργοί.

«Αλίμονο αν οι μοναδικές επιλογές που έχει η χώρα είναι ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Τσίπρας , αυτοί που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ , σημαίνει ισχυρή κοινωνία και ελπίδα για τον πολίτη» τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης που έθεσε ως προγραμματικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ:

1) Την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και των δημόσιων υποδομών.

2) Ένα νέο πλαίσιο ρυθμίσεων για τις οφειλές στο δημόσιο και τα κόκκινα δάνεια, με προστασία της πρώτης κατοικίας για τους αδύναμους δανειολήπτες.

3) Αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

4) Στήριξη της μικρής επιχείρησης και των επαγγελματιών που σήμερα οδηγούνται στο περιθώριο.

5) Αποκατάσταση των κανόνων του κράτους δικαίου. Διαφάνεια παντού και ενίσχυση των ανεξάρτητων αρχών.

6) Παραγωγική ανασυγκρότηση με ουσιαστική στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ανοίγει το δρόμο σε μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε προγραμματικούς στόχους, θα σέβεται τον πολίτη και θα αντιμετωπίζει τα πραγματικά προβλήματα», ανέφερε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος επεσήμανε την εγκατάλειψη της Ηλείας τόσο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε επίσης σε ένα νέο, τοπικό αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή που περιλαμβάνει έργα ανάπλασης στη λίμνη Καϊάφα, την ολοκλήρωση του οδικού άξονα οδικό άξονα Πύργος- Καλό Νερό -Τσακώνα και την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου ως πόλου τουριστικής ανάπτυξης.

Ο Ηλείος βουλευτής επεσήμανε την ανάγκη να ενισχυθούν οι δομές υγείας του νομού, οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί, ενώ αναφέρθηκε στο δημογραφικό και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στη νέα γενιά, ώστε τα νέα παιδιά να δημιουργήσουν οικογένειες και να μείνουν στον τόπο τους.

«Σήμερα, εδώ από τη Ζαχάρω, η δημοκρατική Ηλεία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής και ανατροπής, με το ΠΑΣΟΚ στη θέση του πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα μαζί για να σηκώσουμε την Ηλεία ψηλά, την Ελλάδα ψηλά, με το ΠΑΣΟΚ μπροστά» τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης, καταχειροκροτούμενος από εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του Ηλείου βουλευτή.

Στην ομιλία του Μιχάλη Κατρίνη παρευρέθηκαν και μίλησαν και οι υποψήφιες με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηλείας Βάσω Καραλάγα-Θεοδωροπούλου και Ευγενία Σασσάλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ