Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτική ΕπικαιρότηταΜισέλ Αμπού -Χάντμπα: Παρουσία εκατοντάδων ψηφοφόρων τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου

Μισέλ Αμπού -Χάντμπα: Παρουσία εκατοντάδων ψηφοφόρων τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου

Παρουσία εκατοντάδων ψηφοφόρων του από τον Δήμο Ήλιδας, οι οποίοι κατέκλυσαν ασφυκτικά το γραφείο του αλλά και το πεζοδρόμιο στην είσοδο της πολυκατοικίας,  έλαβε χώρα η πρώτη πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή Ηλείας του “ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής”, Μισέλ Αμπού-Χάντμπα στην Αμαλιάδα η οποία αφορούσε τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, όπου τον προλόγισε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Φελώνης.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με αγιασμό του π. Αλεξίου Αναγνωστόπουλου και συνεχίστηκαν με σύντομη ομιλία από τον υποψήφιο Βουλευτή Ηλείας, ο οποίος, αναφερόμενος στην επιλογή του να κατέλθει ως υποψήφιος στο Νομό, τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι αναζητούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν, με το “ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής” να αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική πρόταση, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο, στους θεσμικούς αλλά και κομματικούς εκπροσώπους που παρεβίσκονταν στα εγκαίνια, ο κ. Αμπού- Χάντμπα επεσήμανε: “Η παρουσία του καθενός και της καθεμίας από εσάς σήμερα εδώ, δίνει αξία στον αγώνα μας”.

Όσον αφορά στις προτεραιότητες που θέτει εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης ως υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, αναφέρθηκε στην κοινωνική δικαιοσύνη, τις ίσες ευκαιρίες για μια αξιοπρεπή ζωή και την Ανανέωση του πολιτικού σκηνικού που αναζητά η νέα γενιά. Τόνισε πως με ενότητα και αγώνα το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής θα φέρει το επιθυμητό μεγάλο αποτέλεσμα στο Νομό Ηλείας. Αναφορά έγινε και στους πρώην αρχηγούς της παράταξης, στη σημαντική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην χώρα αλλά και στα δύσκολα πολιτικά χρόνια της τελευταίας δεκαετίας.

Για την Ηλεία, ο Μισέλ Αμπού-Χάντμπα επεσήμανε ότι, η δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία καταρρέουν, η παιδεία απαξιώνεται μετά και την αναστολή λειτουργία των σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι θέσεις εργασίας χάνονται χρόνο με το χρόνο, η αγροτική παραγωγή μειώνεται και συνολικά ο Νομός υποβαθμίζεται, κάτι που φαίνεται σε όλους τους αναπτυξιακούς και δημογραφικούς δείκτες, ασκώντας σκληρή κριτική στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας.

Καταλήγοντας και στέλνοντας σαφές πολιτικό μήνυμα, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ανέφερε: “οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες, όχι για το αν θα κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το αν θα μείνουν όρθιοι, δυνατοί και αισιόδοξοι οι πολίτες, κάτι που μόνο η δημοκρατική παράταξη και η πρόταση διακυβέρνησης που καταθέτει μπορεί να το εγγυηθεί”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ