Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς 24 Μαίου

Κατά ριπάς 24 Μαίου

Ανούσιες επιδιώξεις και προσωπική  βεντέτα

 Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, αντί να αγωνιούν για την τύχη του προοδευτικού χώρου, έχουν ανοίξει μια προσωπική  βεντέτα με υπερφίαλες και, τελικά, ανούσιες επιδιώξεις. Με έπαρση και με συμπεριφορά φουσκωμένου παγωνιού, ο Κασσελάκης μας πληροφόρησε ότι το βράδυ των εκλογών… δεν θα τηλεφωνήσει στον Ανδρουλάκη, αλλά θα καλέσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ να ενταχθούν στο δικό του κόμμα, για να φτιάξουν τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Και ο Ανδρουλάκης, αντί να αγνοήσει την αλαζονική δήλωση, έσπευσε να απαντήσει ειρωνικά ότι… δεν κοιμήθηκε τη νύχτα από τη στενοχώρια του.

Πρώτο βίντεο Κουτσούμπα στο TikTok

Με ανάρτηση στο TikTok, την πρώτη του στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει ο Δημήτρης Κουτσούμπας τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών. Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ξεκινά ως εξής: «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;‼». Στη συνέχεια λέει: «Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές!».

Περί τραπεζών Ι

Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι οι 9 στις 10 επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό επειδή δεν ξέρουν να φτιάχνουν business plans. Και επειδή είναι πολύ μικρές. Όλα αυτά προέκυψαν ξαφνικά. Δεν τα είχε παρατηρήσει κανείς, ας πούμε τα τελευταία 50 χρόνια. Πριν το 2010 που είχαν πολύ περισσότερες πρόσβαση στο δανεισμό, ήξεραν να κάνουν business plans, τώρα φαίνεται το ξέχασαν.

Περί τραπεζών ΙΙ

Το ότι οι 40 τράπεζες έγιναν 4 φαίνεται δεν παίζει κανένα ρόλο, απολύτως κανέναν. Το ότι οι τράπεζες δεν έχουν κίνητρο να κάνουν δανεισμό αφού βγάζουν άνετα τα 4 δις κέρδη το χρόνο κυρίως από προμήθειες (τις υψηλότερες της Ευρώπης), πάλι δεν παίζει κανένα ρόλο. Το ότι μειώθηκε κατά 40% η περιουσία των φυσικών προσώπων-φορέων επιχειρήσεων λόγω της κρίσης, άρα δεν υπάρχει ευχέρεια παροχής εμπράγματων εξασφαλίσεων, πάλι δεν παίζει κανένα ρόλο. Ούτε το ότι οι μισές απέκτησαν δυσμενή στοιχεία εξαιτίας της κρίσης. Ούτε κι αυτό παίζει ρόλο. Τα business plans φταίνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ