Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς 15 Μαρτίου

Κατά ριπάς 15 Μαρτίου

Πλάκα μας κάνουν
Όσο περνάει ο καιρός και ακούγονται τα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα «παράλληλο σύμπαν». Πριν από μερικές ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή έγινε η «αποκάλυψη» ότι παίκτης που είναι τώρα στον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο Survivor κατεβαίνει Ευρωβουλευτής… ενώ χθες ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπίκα! Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, τίποτα δεν έχω με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, απλά η μέχρι στιγμής πορεία τους στη ζωή έχει αποδείξει ότι το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι το να φαίνονται. Εύχομαι πραγματικά να κάνω λάθος και τα νέα αυτά παιδιά να έχουν πραγματικά διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.

Έγινε viral
Οφείλω να αναγνωρίσω στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ότι χειρίζεται εξαιρετικά τα social media. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται για την στρατιωτική του θητεία καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στο Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα και ανέβασε βίντεο στο TikTok αποσπώντας χιλιάδες like – από το κούρεμα του! Ας ευχηθούμε βέβαια μετά τη λήξη της στρατιωτικής του θητείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να «χειρίζεται» το ίδιο καλά και τα πολιτικά ζητήματα της χώρας.

Ποιος θα πάρει στα σοβαρά τα υπόλοιπα;
Στον ΣΥΡΙΖΑ πασχίζουν να βγάλουν άκρη με τα αστακοκάραβα του αρχηγού Στέφανου. Ο οποίος παραπονιέται ότι δεν παίζουν τα ΜΜΕ τα οικονομικά του μέτρα. Αλλά αν ο ίδιος τα τροφοδοτεί καθημερινά με το γάμο του, τα ταξίδια του, την αγορά διαμερίσματος, ποιος θα πάρει στα σοβαρά τα υπόλοιπα;

Ποιος θα εκπλαγεί;
Ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του, έμπλεοι αυταρέσκειας και αλαζονείας από την έλλειψη αντιπάλου, «αντιμετωπίζουν» τα προβλήματα με κακόγουστα σόου. Και η αντιπολίτευση; Θα έπρεπε να φιλοδοξεί να απειλήσει τη ΝΔ στις επικείμενες ευρωεκλογές, αλλά κατατρύχεται από εσωτερικά προβλήματα που δεν την αφήνουν να σηκώσει κεφάλι. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ποιος θα εκπλαγεί αν το βράδυ των ευρωεκλογών δούμε κάποιους Βελόπουλους να κάνουν πάρτι στην πολύ δεξιά άκρη τη σκηνής.

Δεύτερο κόμμα στη Βόρεια Ελλάδα
Οι δημοσκόποι παρατηρούν τα αποτελέσματα των τελευταίων ερευνών, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, στη Βόρεια Ελλάδα. Η άνοδος της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου είναι τέτοια που σε πολλούς νομούς είναι καθαρά δεύτερο κόμμα, μετά τη Νέα Δημοκρατία. Οι ίδιες έρευνες δείχνουν ότι οι υποστηρικτές του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελούν εκροή από τη «δεξαμενή» των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι προφανώς δυσαρεστήθηκαν από τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Στο κοινό
Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να «έκοψε» τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το πάνελ της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ για το Περιβάλλον παρά το γεγονός ότι είναι ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, ωστόσο ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής έδωσε κανονικά το «παρών». Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στον σάλο που προκάλεσε – και εντός της Χαριλάου Τρικούπη – ο αποκλεισμός του από τον πρόεδρο του κόμματος και αποφάσισε να παρακολουθήσει την εκδήλωση από μια θέση ανάμεσα στο κοινό.

Δεν βγαίνει
Δεν βγαίνει μέχρι στιγμής το στοίχημα της κυβέρνησης για πληθωρική συμμετοχή των Ελλήνων ομογενών στις Ευρωεκλογές. Παρότι η υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως έχει επισκεφτεί πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε Καναδά και ΗΠΑ το επόμενο διάστημα, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πενιχρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ