Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς 5 Μαρτίου

Κατά ριπάς 5 Μαρτίου

Αναφορά για το δημοτικό σχολείο Ανδρίτσαινας
Αναφορά στη Βουλή σχετικά με την αναστάτωση που έχει προκληθεί στο δημοτικό σχολείο Ανδρίτσαινας κατέθεσε ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύσης Καλαματιανός. Ειδικότερα η μη κάλυψη κενών που δημιουργήθηκαν διαδοχικά στο δημοτικό σχολείο Ανδρίτσαινας, έχει προκαλέσει αναστάτωση σε γονείς και μαθητές. Οι άδειες που έχουν λάβει οι εκπαιδευτικοί για κοινωνικούς λόγους αλλά και μια ακόμα περίπτωση για λόγους υγείας, έχουν διαταράξει το πρόγραμμα του σχολείου, που αρχικά έπαψε να λειτουργεί το ολοήμερο και πρόσφατα έμεινε μόλις με δύο δασκάλους, με αποτέλεσμα οι μαθητές δύο τάξεων να μην κάνουν μάθημα. Μένει να δούμε την απάντηση από πλευράς του υπουργείου Παιδείας.

Τον Απρίλιο οι επίσημες ανακοινώσεις
Το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Απρίλιο, ωστόσο συνεχίζονται οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων. Το φως της δημοσιότητας είδαν τέσσερα ακόμα ονόματα… Στους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος… και έπεται συνέχεια!

Ευχές και μέσω των social
Με μία τρυφερή ανάρτηση έκανε χθες στα social media ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ευχόμενος χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, στον πατέρα του Κυριάκο Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός έκλεισε χθες τα 56 του χρόνια ενώ ο γιος του επέλεξε μία φωτογραφία όπου φαίνονται οι δυο τους να χαμογελούν.

«Με τις ευλογίες του Περιφερειάρχη μας!»
Η συνέντευξη Τύπου για την υπογραφή σύμβασης για την υδροδότηση της Βουπρασίας χθες στα Λεχαινά έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ωστόσο, η… ατάκα που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή του Γιάννη Λέντζας προς τον Νεκτάριο Φαρμάκη, πριν την υπογραφή της σύμβασης. «Αφού επιστρέψαμε από το Πατριαρχείο, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης με τις… ευλογίες του Περιφερειάρχη μας!», είπε και όλοι έσκασαν στα γέλια.

Του την… άνοιξε πρώτος
Στην επίσκεψη Γραφάκου στην Τριανταφυλλιά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πύργου Βασίλης Φάμελος, άνοιξε πρώτος την κουβέντα για την δημιουργία ΚΔΑΥ στο εργοστάσιο, αλλά και για το Ποτόκι. Ακολούθως υπήρξαν και άλλες παρεμβάσεις με αποτέλεσμα ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, να κάνει συγκεκριμένες αναφορές για όλα τα θέματα.

Έρευνα για την Άννα-Μισέλ
Έρευνα για τις καταγγελίες αποδήμων ψηφοφόρων ότι έλαβαν προεκλογικά email από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, ξεκίνησε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Σε δελτίο Τύπου, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων αναφέρει ότι «προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ