Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

Κατά ριπάς Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

Εκτός πραγματικότητας
Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό και διάβασα σχόλια χρηστών του διαδικτύου που αφορούν τις κινητοποιήσεις των αγροτών και πραγματικά τρόμαξα… Η αλήθεια είναι ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν τις κινητοποιήσεις των αγροτών ήταν αρνητικοί στο κλείσιμο των δρόμων, υπό την λογική ότι θα ταλαιπωρηθούν οι ίδιοι (!) ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι φαίνεται να βλέπουν θετικά ακόμα και την εισαγωγή του συνόλου των αγροτικών προϊόντων… !

Μόνο θλίψη
Η είδηση του θανάτου, ενός ανθρώπους –κυρίως όταν μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο- μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει…. Διάβασα ωστόσο ορισμένα σχόλια από συμπολίτες μας με αφορμή το θάνατο νέων ανθρώπων οι οποίοι το μόνο το οποίο ρωτούσαν είναι εάν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι πρόωρα έφυγαν από τη ζωή ήταν εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού (!). Τα εμβόλια – για το σύνολο των ασθενειών- βγήκαν προκειμένου να προστατεύονται οι άνθρωποι και όχι για να οδηγηθούμε μαζικά προς το θάνατο… Εξάλλου το πρώτο εμβόλιο που αναφέρεται στην Ιστορία της Ιατρικής είναι το εμβόλιο εναντίον της Ευλογιάς.

Ο Στέφανος, η Μόνικα και ο Τάιλερ
Την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Η επίσκεψη ήταν ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, ξεχώρισε η φωτογραφία με τη νεαρή Μόνικα Μάρση με την οποία ήπιαν σφηνάκια…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρνει να τραβά την προσοχή του κόσμου… όχι όμως ως πολιτικός!

Βλέπουν αυτό που έρχεται

Θυμάστε που σας έγραφα πριν λίγες ημέρες πως το βράδυ των ευρωεκλογών ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα μας καλούν να… προβληματιστούμε για την καθίζηση της κεντροαριστεράς και την άνοδο της… ακροδεξιάς. Ε, τελικά έπεσα έξω. Έχουν αρχίσει ήδη να το συζητούν δημόσια. Με λίγα λόγια, βλέπουν αυτό που έρχεται και προσπαθούν να βρουν από τώρα δικαιολογίες.

Προσοχή στα τριγλυκερίδια!

Φουλ της πίτας έχουμε τον τελευταίο καιρό και οι πολιτικοί μας τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Προσοχή στα τριγλυκερίδια!

Απουσία

Διακρίνω μια απουσία αυτοδιοικητικού τον τελευταίο καιρό από τις εμφανίσεις της παράταξής τους. Ίσως να είναι απλή σύμπτωση, ίσως και όχι. Προσεχώς θα μάθουμε περισσότερα.

Δεν επιθυμεί

Ο στρατηγός Φλώρος, μαθαίνω, δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ διαμήνυσε ο ίδιος στο Μέγαρο Μαξίμου. Προφανώς φοβάται την αναμέτρηση στην κάλπη μετά το «φούμο» που έφαγε η σύζυγός του Άννα – Μαρία Τσικρικώνη στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ