Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Κατά ριπάς Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Οι εντάσεις φαίνεται να συνεχίζονται
Διαβάζω ότι αγεφύρωτες, μοιάζουν να είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον βουλευτή Παύλο Πολάκη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης λογόφεραν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή Χανίων, «Παύλο αν δεν του αρέσει μπορεί να φύγεις»…. Να δω τελικά πόσοι θα μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.

Διακριτικά αποχωρούν
Μαθαίνω πάντως ότι μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ορισμένα από τα στελέχη του κόμματος έχουν αποφασίσει να «αποτραβηχτούν» από την ενεργό δράση… Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις κάλπες των Ευρωεκλογών, ο πρόεδρος του κόμματος θα χρειαστεί να επιλύσει κι άλλα προβλήματα αλλά κυρίως να βρει τον τρόπο να συσπειρώσει τον κόσμο που θα φτάσει ως τη κάλπη!

Να μην χάσουμε την πίστη μας στους ανθρώπους
Η αλήθεια είναι ότι μετά τις «αποκαλύψεις» τόσο για τον «Άλλο άνθρωπο» όσο και για την «Κιβωτό του Κόσμου» υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στο να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στον ίδιο τον άνθρωπο. Σαφώς παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πραγματικά την ανάγκη μας, αλλά με όλα όσα αποκαλύπτονται πολύ φοβάμαι ότι σταδιακά θα βρεθούμε στην θέση του «άπιστου Θωμά» και αυτό μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει.

Τα καθρεφτάκια κι οι ιθαγενείς
Έναν από τους σημαντικότερους «πονοκεφάλους» της θα προσπαθήσει να «λύσει» η κυβέρνηση. Μαθαίνω λοιπόν ότι σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, στο πλαίσιο της αγροτικής έκθεσης Agrotica στην Θεσσαλονίκη, θα ανακοινώσουν ενεργειακό πακέτο για φθηνότερο ρεύμα στους αγρότες!
Το κατά πόσο αυτό θα είναι αρκετό για να «σπάσει» τα μπλόκα των αγροτών μένει να το δούμε στη συνέχεια!

Προτίμησε τον Βόλο
Όπως αποδείχθηκε τελικά, ο Χρήστος Τριαντόπουλος δεν είχε κανένα υπηρεσιακό κώλυμα που τον απέτρεψε να έρθει την Τετάρτη στην Ηλεία. Απλά προτίμησε να πάει στον Βόλο. Εκεί ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει με 800.000 ευρώ τη αντιπλημμηρική μελέτη για τη θωράκιση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, που εκπονεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Έννοιες κενές περιεχομένου
Καλή είναι η «σταθερότητα», πολύ καλές οι «μεταρρυθμίσεις», υπέροχος και ο «ανταγωνισμός». Ποιος θα πει όχι; Αρκεί βέβαια να μην είναι έννοιες κενές περιεχομένου και να έχουν αντανάκλαση στην πραγματική, καθημερινή, ζωή των πολιτών.

Τι να την κάνουμε τη «σταθερότητα»;
Η ΝΔ συμπληρώνει σε λίγο πέντε χρόνια στην εξουσία. Έχουμε απόλυτη «σταθερότητα». Αυτό σημαίνει ότι ουδείς εμποδίζει την κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και- αυτό έχει, τελικά, σημασία- να λύσει τα προβλήματα. Αλλιώς, τι να την κάνουμε τη «σταθερότητα»;

Ακόμα να το καταλάβουν;
Νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Pulse για τον ΣΚΑΪ, φέρνει στην πρόθεση ψήφου τη ΝΔ πρώτη με 30,5% και δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 12,5%. Στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,5%, το ΚΚΕ στο 8,5% και ακολουθούν: Ελληνική Λύση 6,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5% – όσο και οι Σπαρτιάτες, Νέα Αριστερά 2% και ΜέΡΑ25 2%. Οι αναποφάσιστοι είναι στο 12,5%. Το άθροισμα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι μόλις 24%. Ακόμα να καταλάβουν πως κάτι πάει λάθος στην κεντροαριστερά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ