11.000 πλειστηριασμοί μέχρι τον Δεκέμβριο: Στο σφυρί βίλες και ακίνητα πλούσιων και διάσημων

299

Το «ανάκτορο» του Εμφιετζόγλου στα Ανάβρυτα, η βίλα του Δαυίδ στις Σπέτσες, τα σπίτια των των Λαϊνόπουλων, του Παπαργυρόπουλου, του Πηλαδάκη και του Βεντούρη, το διπλό «σφυρί» για την οικογένεια Λιβάνη και το μέγαρο του Καμμένου στη Συγγρού

Μετά την προσωρινή ανάπαυλα των θερινών διακοπών του Αυγούστου, όπου για έναν μήνα έχουν σταματήσει και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, από τις αρχές Σεπτεμβρίου τα… σφυριά αναμένεται να πάρουν και πάλι φωτιά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς και τις παρυφές της επόμενης έχουν προγραμματιστεί περισσότεροι από 11.000 πλειστηριασμοί, πολλοί εκ των οποίων αφορούν περιπτώσεις γνωστών ονομάτων της επιχειρηματικής κυρίως σκηνής.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν το «ανακτορικό» ακίνητο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στα Ανάβρυτα, περιοχή του Αμαρουσίου, η βίλα του Αλκη Δαυίδ στις Σπέτσες, η κατοικία του «βασιλιά» της νυχτερινής διασκέδασης Αργύρη Παπαργυρόπουλου στη Γλυφάδα, αλλά και εκείνη του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη στην ίδια περιοχή. Ακόμη, στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκονται η οικογένεια Λιβάνη και ο γνωστός ακτοπλόος Απόστολος Βεντούρης. Το «παρών» όμως δίνει και ο πρώην ΥΕΘΑ επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος για μέρος του μεγάρου του στη λεωφόρο Συγγρού.

Παράλληλα, σε αυτή τη φουρνιά συναντάμε από κραταιά ονόματα του παρελθόντος, όπως η οικογένεια Τσαντίλη και η κατασκευαστική ΑΤΤΙ-ΚΑΤ, μέχρι ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr