Συντάξεις Απριλίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές στους συνταξιούχους -Το χρονοδιάγραμμα

Από τις 24 Μαρτίου θα αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι συντάξεις Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του e-ΕΦΚΑ.

Όπως και τους προηγούμενους μήνες, η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων πραγματοποιείται στην ίδια ημερομηνία. Παράλληλα, οι συντάξεις του πρώην ΙΚΑ, θα πιστωθούν σε δύο δόσεις, ανάλογα με τον ΑΜΚΑ των συνταξιούχων.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων:

-Στις 24 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
-Στις 26 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
-Στις 29 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
-Στις 30 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ