Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΠοιοι μπαίνουν στη ρύθμιση 100 δόσεων σε ΟΤΑ

Ποιοι μπαίνουν στη ρύθμιση 100 δόσεων σε ΟΤΑ

Εκδόθηκε η ΚΥΑ

Τους όρους και τους δικαιούχους που αφορά η  τμηματική καταβολή οφειλών προς τους δήμους της χώρας, σύμφωνα με τη ρύθμιση που περιλαμβάνει στον νόμο 4764/2020, εξειδικεύει η ΚΥΑ με τίτλο «Όροι υπαγωγής στην έκτακτη ρύθμιση οφειλών προς τους ΟΤΑ τα΄Βαθμού»  που υπογράφεται από τους αν. υπουργούς Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη και  υπουργό Εσωτερικών κ. Στ.Πέτσα.

Δικαιούχοι υπαγωγής στη ρύθμιση των 100 δόσεων όσον αφορά τα φυσικά πρόσωπα είναι αυτά που πληρούν μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

-Είναι εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν ή τελούν σε αναστολή στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID.

-Είναι άνεργοι.

-Ενισχύθηκαν από μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξή τους στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID.

-Είναι ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων των οποίων τα μισθώματα μειώθηκαν με εντολή δημόσιας αρχής στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID-19.

– Επιχειρήσεις. Δικαιούχοι είναι οι επιχειρήσεις –νομικά πρόσωπα που εντάσσονται στους ΚΑΔ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ