Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑνδρέας Λοβέρδος: Ποια είναι η Δήμητρα Σιγάλα με την οποία είναι ζευγάρι...

Ανδρέας Λοβέρδος: Ποια είναι η Δήμητρα Σιγάλα με την οποία είναι ζευγάρι τους τελευταίους 11 μήνες

Η σύντροφος του προέδρου των Δημοκρατών οργανώνει τα νέα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου

Νέο «κεφάλαιο» στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι ανοίγει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είναι εδώ και 11 μήνες ζευγάρι με τη γνωστή ηθοποιό, Δήμητρα Σιγάλα.

Τα «αποκαλυπτήρια» της σχέσης έγιναν στις αρχές του φετινού Μαΐου όταν ο έμπειρος πολιτικός και πανεπιστημιακός βρέθηκε στη Ρόδο για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα και να συντονίσει την προεκλογική του εκστρατεία εν’ όψει των ευρωεκλογών με τους πολιτικούς του φίλους στο νησί. Ο πρόεδρος των Δημοκρατών και υποψήφιος ευρωβουλευτής κατάφερε να κρατήσει επί μήνες κρυφή τη «σχέση ζωής» που άρχισε να δημιουργεί- όπως λένε δικοί τους άνθρωποι- με την ηθοποιό. Η γνωριμία τους έγινε πέρσι στις αρχές του καλοκαιριού από μια συνάντηση κοινών φίλων. Η διακριτική παρουσία της Δήμητρας κέρδισε τον Ανδρέα Λοβέρδο- σε μια στιγμή μάλιστα που επιχειρούσε ένα νέο απαιτητικό βήμα στην πολιτική του σταδιοδρομία, ιδρύοντας το κόμμα «Δημοκράτες» και διεκδικώντας την είσοδό του στην ευρωβουλή.

Ανδρέας Λοβέρδος και Δήμητρα Σιγάλα εθεάθησαν μαζί με άλλη παρέα να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών τον περασμένο Οκτώβρη, ενώ έκαναν επί της ουσίας την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του φετινού αναστάσιμου δείπνου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Ρόδου. Παρέμειναν στο νησί για λίγες μέρες και επέστρεψαν στην Αθήνα, απ’ όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκίνησε κύκλο περιοδειών ανά την Ελλάδα. Προγραμματίζει τουλάχιστον δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ σκοπεύει μαζί με τους άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές των Δημοκρατών να ενισχύσει τη δυναμική του κόμματος με διαδοχικές επισκέψεις σε περιοχές της χώρας, όπου διαπιστώνεται δημοσκοπική άνοδος, όπως της Πελοποννήσου, της Βόρειας Ελλάδας και των Δωδεκανήσων.

Ποια είναι η Δήμητρα Σιγάλα

Η σύντροφος του προέδρου των Δημοκρατών οργανώνει τα νέα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η κυρία Σιγάλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ έχει κάνει μπαλέτο στο Royal Academy και έχει πάρει πτυχίο στο τραγούδι από το ελληνικό ωδείο.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 1999 στη σειρά «Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες» υποδυόμενη την Νίκη, την τηλεοπτική κόρη της Κάτιας Δανδουλάκη. Ακολούθησαν μικρές συμμετοχές στις σειρές «Επιθυμίες», «Έρωτας κλέφτης» και «Αθώος ή ένοχος». Το 2001, είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά «Πρόκληση» σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη. Τη σεζόν 2003-2004 ανήκε στο καστ των σειρών «Έρωτας όπως έρημος», «Ακροβατώντας» και «Θα βρεις το δάσκαλό σου». Από το 2006 μέχρι το 2008 έλαβε μέρος στις δραματικές σειρές «Αν μ’ αγαπάς» και «Ζωή ξανά» στον Alpha. Το 2010, έπαιξε σε μία ιστορία της αστυνομικής σειράς «Ο 3ος Νόμος» μαζί με την Ιωάννα Παππά και τον Μάκη Παπαδημητρίου.

Το 2011, εγκαταστάθηκε στη Βαρκελώνη ξεκινώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην εγκληματολογία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της εκεί και το 2014, επέστρεψε στην Ελλάδα. Αμέσως μετά έκανε διάφορες εμφανίσεις στην καθημερινή σειρά «Όρκος σιωπής». Την ίδια περίοδο συμμετείχε σε επεισόδια της σειράς «Εθνική Ελλάδος» στο ρόλο της Νένας, και παράλληλα στην κωμική σειρά «Μάνα Χ Ουρανού». Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στη δραματική σειρά «Η λέξη που δε λες» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ακολούθησε ο ρόλος της Μπέλλας στην κωμική σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου» την επόμενη σεζόν στο Star Channel. Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό;» ερμηνεύοντας το ρόλο της αλλοπρόσαλλης δασκάλας Σίσσυς Αστερίου. Κάνει μία έκτακτη εμφάνιση στη σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» ερμηνεύοντας το ρόλο της Ελένης Νικολαϊδη.

Τη σεζόν 2020 – 2021 πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά «Αγγελική», ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Σοφίας Αθανασίου. Τη σεζόν 2021 – 2022 πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Alpha TV «Άσε μας ρε μαμά». Τη σεζόν 2022 – 2023 είναι στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Open TV. Ακολουθεί «Ο Όρκος ΙΙ» και ο κεντρικός ρόλος στη σειρά «Ο Γιατρός» του Alpha TV.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ