Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΡέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να...

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Η Ρέμπελ Γούίλσον διανύει τη χρονιά των προσωπικών της αποκαλύψεων, αφού με αφορμή τα απομνημονεύματά της, είναι αποφασισμένη να μοιραστεί πολλές προσωπικές της πληροφορίες.

Η 44χρονη μοιράστηκε πρόσφατα μια προσωπική αποκάλυψη ότι έκανε σεξ για πρώτη φορά, σε ηλικία 35 ετών. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της «Rebel Rising» η ίδια συμπεριέλαβε αυτή την αποκάλυψη, για να περάσει ένα θετικό μήνυμα, σε όσους δεν θέλουν να βιαστούν λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων σχετικά με αυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι». Στη συνέχεια, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, όταν ούσα 23 ετών είχε πει ψέματα ότι έκανε σεξ, για να αποφεύγει τις ερωτήσεις. «Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη “ω ναι, το έκανα”. Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις» και πρόσθεσε μετέπειτα, ότι: «Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση».

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ