Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Δρούτσα έκανε πίσω για το «Τα, τα, τα» της Σάττι: Πετάω...

Η Δρούτσα έκανε πίσω για το «Τα, τα, τα» της Σάττι: Πετάω βλακείες

Η ανάρτηση της Σάττι και οι εξηγήσεις της Δρούτσα

Το σχόλιο της Εύης Δρούτσα για το «τα τα τα» που ακούγεται στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, έγινε viral στο Διαδίκτυο.

Η στιχουργός κατηγόρησε την ελληνική αποστολή και την ΕΡΤ για κλοπή του στίχου, από το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Μέσω Instagram η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε ένα σημείο από όσα σχολίασε η στιχουργός, με μια ανάρτηση. «Χαχαχα θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών» έγραψε η τραγουδίστρια.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου, η Εύη Δρούτσα πήγε καλεσμένη στο «Super Κατερίνα» και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την ίδια και την κριτική της στο κομμάτι «Ζάρι».

Ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε ότι πήρε τηλέφωνο τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision. «Του είπα “είναι πάρα πολύ καλό, του είπα δώστου”». Στη συνέχεια, πρόσθεσε:«Παιδιά, πώς να σας το πω; Έχω ένα πρόβλημα ασθένειας και περιμένω κάτι, με πείραξε αυτό και μέσα στα νεύρα μου ήρθα και είπα αυτό. Θα σου πω τι φταίει, εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, πάμε παρακάτω» είπε η Εύη Δρούτσα και ανέφερε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.Στην πορεία, αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Γιάννη Κότσιρα για την ίδια. «Ο κύριος Κότσιρας είχε άδικο, γιατί μιλάει για κουλτούρα» είπε η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε: «Αυτό που εύπε ήταν τελείως λάθος αυτό που είπε. Αυτό που είπα είναι ότι η ΕΡΤ έπρεπε να ζητήσει μια άδεια από την εταιρεία. Στην υπερβολή ήρθες με ένα κατηγορητήριο πολύ σκληρό και στον διάλογο συμφώνησες με όσα είπα».

Το σχόλιο του Γιάννη Κότσιρα
Ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής του σε γνωστό μαγαζί, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Γεια Σου».«Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση» σχολίασε δηκτικά ο Γιάννης Κότσιρας.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ